bsraa16 Elifgrgl sezeryan yada normal doğum hangisini tercih edersen ve 9 muayene içinde vip oda şerbet vs 30 gün ücretsiz küvez vs ek avantajları var gold paket diye geçiyor kan vs tahlillerde de yüzde 15 indirim uygulanıyor.
Zeynep_Krhsn Bebisannneessi Şöyle ben sılver paket aldım son ayda olduğum için 11.100 dediler fakat odayı değiştirdim süit oda istedim 500 ordan eklediler artı fotoğrafçı ve organizasyon istedim hepsi 15.000 tuttu
Zeynep_Krhsn hamilebirisi Fiyatlar epey arttı ya ben son ayda olduğum için sılver aldım 11.100 e fakat süit oda ek 500 eklediler bide fotoğrafçı organizasyon falan 15.000 tuttu benim her geçen gün fiyatlar artıyor özlem hanıma gelince de ben çok memnunum ya herkese de tavsiye ederim 💙
cennetkuslarimhafsa Zeynep_Krhsn kuaför varmis ücretsiz sanırım bu konuda size bilgi verdiler mii canım
Rmysnrrr Lotus plaza Dr Hatice UĞUR’a gidiyorum, tüm tanıdıklarıma ve kuzenlerime önerdim Doğum yapan ve memnuniyetsiz olan hiç Olmadı ailemizin doktoru 💘👍🏻
goker16 Elifgrgl Emre uysal Fsmde Özel muayenesi var 900 TL muayene ücreti . sadece Acıbadem hastanesinde doğuma giriyor
cennetkuslarimhafsa Zeynep_Krhsn bende 450 veriyorum 😅 bende bu ay gidince konuşacağım doğum paketlerini siz ne kadara anlaştınız
Zeynep_Krhsn cennetkuslarimhafsa Son ayım olduğu için sılver paket önerdi 11.100 dedi oda değişikliği yaptım süit oda istedim 500 eklendi fotoğrafçı organizasyoncu falan toplam 15.000 tuttu ayrıca sılver paketin içinde kuaför de var bahsettiler
qwertqwert Elifgrgl merhaba canım ben acıbademden iltaç hanım takipliydim yeni klinik açtı fsm de 600 muayene ücreti doğumumu pembe mavide yaptırdı 20.000 tl aşırı memnun kaldım istersen acıbademde de doğum yaptırıyor ama orası fazla fiyat verince pembe maviyi tercih ettim aklına takılan birşey olursa yardımcı olurum
Ozdbtl Bende hayat hastanesinde Nazmiye Şentürk’e gidiyorum. Memnunum :) Gold paket satın almıştım Mart ayında 17.350₺ydi Acaab gold pakette küvöz vs ücreti dahil miydi
bsraa16 Zeynep_Krhsn detaylı ultrason yaptırdınız mı acaba yaptırdıysanız Fatma hanım mı yaptı nasıldı video ve resim veriyormu ilgilendi mi acaba ☺️