Ebrulicee Dolap içini çekmedim daha düzenleme aşamasındayım ama dolap ve odası bu şekilde. Beşiğini yanımıza alacağız zaten bir tek halımız eksik
alisko Ebrulicee almila’dan mı aldınız? hayırlı olsun çok beğendim bu modeli özellikle karyola çok kullanışlı görünüyor
Ebrulicee Buseyy 19 bine aldık beşik ve içerisinde ki yatakları ve cibinlik dahil fiyata her şeyi içinde olarak düşünebilirsiniz
Ebrulicee Heyzilwq İnegöl mobilyadan aldım beşiği de. E bebekte vardı benzer modeli ama çok sağlam değildi. Yatağı ve cibinliği dahil 3 bin tl ye geldi. Kademeli anne yanı olan bir beşik. Tekerlek kısmı sayesinde odadan odaya da geçebilir
Ebrulicee alisko almiladan beğendim ama kaliteli gelmedi bana bende aynı modeli İnegöl mobilyasında gördüm ordan aldım
alisko Ebrulicee teşekkür ederim bakayım ben de :) hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın inşallah
Ebrulicee Heyzilwq Hayır gidip gördüğümde beğenmiştim üstünde cibinlikte olunca gözüme hoş geldi bebek odasına dahil ettik. Ahşap beşik diye geçiyor herhalde. Boyasız ahşap olmasına dikkat edin