Mervegvn123 sehrengiz_8 ben size bir şey söylediğimi hatırlamıyorum 😁 ayrıca netfilixin size taziye mesajı atmak zorunda oldugunu size kim inandırdı anlatsanıza biraz
sehrengiz_8 Mervegvn123 gerek görmüşler demek ki yayınlamışlar demek ki yaşanılanlar size göre basite indirgenecek bir konu ki yayınlamak zorunda değiller demişsiniz. Bence zorundalar bu ülkede belli bir yer ettilerse zorundalar. istediğinizi yapmakta özgürsünüz bende doğru bildiğimi söylemekte özgürüm…
Sahnedekimadam Mervegvn123 Cidden ülkece tek derdimiz şuan netflix batsın.. bitek onlar para kazanıyor sanıyoruz Türkiyede sayısız zengin var kim naptı hepsine bakalım tek tek oldu olcak
Mervegvn123 Sahnedekimadam ya gerçekten boşverin tek dertleri netfilixin tazıye mesajı yardımı vs mi yanı türk markası bile değil adamlar şaka gibiler cidden kendince durumdan hoşnut olmazsın iptal edersin anlarım neyin kinini kime aşılıyorsun kardeşim herkezin beyni var ama bukadarını idrak edemiyorlar sanırım kendileri izlemesin boykota devam etsinler ben izliyorum benide boykot etsinler salsınlar insanları aa bu ne be kusucam
sehrengiz_8 Sahnedekimadam istesem de Kızılay bağışçısı olamıyorum bu konuda yanlış yere yazdınız kemik iliği nakli olmuş biriyim ve asla ne organ bağışçısı ne de kan bağışçısı olabiliyorum. Doktorum tarafından yasaklandı. Böyle bir durumum olmasa idi koşa koşa giderdim..
Sahnedekimadam sehrengiz_8 Direk seni kastetmedim , ülkece cahil kaldığımız büyük bir sorun bu aslında .. ama özgür hür iradeyle yapılması gerektiği için kimsenin yakasına yapışmıyoruz neden kan vermiyorsun diye .. benzer konular aslında üzerine düşünürsen anlarsın
Mervegvn123 sehrengiz_8 ya sizene ben yaşanılanı ne boyutta görüyorsam görüyorum konu bumu kime sömürü yapıyosunuz ya burda boykot boykot diye dolanacagına aç bi yasin oku ozaman bana boş vakit ayırma hadı canım
Kivininannesi sehrengiz_8 zaten iyi işler yapan bı mecra değil, taziye mesajı yayinlamayinca mi aklına geldi üyeliğini iptal etmek 😂😂 bunca zaman helal ve güzel işlere mı yatırım yaptığını zannediyordun
sehrengiz_8 Mervegvn123 siz kimsiniz hadi canım filan.. neyse yaş olgunluğuna gelip de akıl olgunluğuna ulaşamamışsınız. (Ergen tavırlar aşağıladığınızı mı zannediyorsunuz kendi çapınızda)Ha bu arada yasin süresi yaşayanlara inmiştir. Vefat edenlere okunsa da faydası olmaz ama siz okuyun belki faydası olur.
bebek_firarda Murder mystery Mimi Bay evet Red notice Toilet Queen Jumanji Yıldızlararası (****best) Sessiz bir yer Bird box Aşşırı değil ama hepsi çok güzel, zaman geçirmedik filmler
Mervegvn123 sehrengiz_8 aklımı senmi sorguluyosun yabancı markayı kendı ulkesındeki afet için mesaj atmadı diye boykot eden (bayan)😀😀 şimdide din kültürüne gecti sende kendince herkesden akıllı takılıp burda sadece film önerisi isteyen birinin postunu rezil ederek hem ahlaklı hem de ülkeyi kurtardıgını falan sanıyorsun galiba ben yasin okuyorum canım ölüsünede dirisinede kabul olur olmaz bırak istersen oda allahla benım aramda kalsın yoksa istermisin töbe haşa allah kabul etmeden sana bi danışsın falan boş yapma burda
Kivininannesi Sahnedekimadam ne varmış güzelim zihniyetimde 😂 isteyen istediği yapsın diyorum. Bı taziye mesajı gelmedi diye ne olduğunu bildiğimiz bı şirketi eleştirmek mantıksız. Aslında aynı şeyi söylüyoruz ama sen asabisin sanırım 😂
sehrengiz_8 Mervegvn123 okey siz istediniz diye ben boş yapmayacağım şimdi siz dolu dolu devam edin. Doğru bildiğimi her yerde söylemeye devam edeceğim ayrıca benim araştırdığım dini eğitime göre de yaşayanlara inmiştir. Benim bilgime göre böyle. Ha dediğim gibi sizin niyetiniz siz de olduğu içinde belki faydası olur yazdım karışmadım orayı olayları çarpıtma yeteneğiniz muazzam doğrusu. Hem demişsiniz ki Yasin okuyun öğrendiğim bilgilere göre bence faydası yok demişim okumuyorum ondan dolayı şimdi de ben okurum okumam Allah’la benim aramda diyorsunuz. Hayır altta kalmayacağım düşüncesi ile bu kadar agresifleşmeye gerek yok. Ben sizin emir kulunuz da değilim bana hakarette etseniz umurumda olmaz tavrınız siz benim hayatımda bir anlam ifade etmiyorsunuz ki diğer söylediğiniz şeylere açıklık dahi getirmeyeceğim siz benim hayatımda etkisiz elemansınız şu saatten sonra istediğinizi yazın ama iyiliğiniz için diyorum bu kadar sinir bünyeye zarar
Kivininannesi Sahnedekimadam yabancı bı şirket ne olacaktı bizim dinimize ulkemize mı hizmet edecekti 😂 içeriği belli zaten, benin ülkeme taziye mesajı atmak zorunda değil. Böyle bi beklentiye girip neden uyeligimi iptal edeyim. Üyeliğimi iptal etmek için bunu mu bekliyecektim, iptal etmek isteyen için yeterince sebep var zaten. Taziye mesajını alet etmeleri mantıksız
Mervegvn123 sehrengiz_8 farkındaysanız size tek kelime etmeden geldiniz yapıştınız bana gayet rahatım bu arada sizle yazışırken çikolatalı sütümü yudumluyorum allahla benım aramda konusuna değinirsek nasıl oluyormuş anladınız mı şimdi sizin yaptıgınız?? Çünkü post sahibide buraya siz boykot ediyormusunuz dememiş yada kimse bunu merak etmemiş film önerisi istemiş siz kendinizce depremden girdiniz mesajdan devam ettiniz kullananları eleştirdiniz boykottan çıktınız ama size biri madem bukadar düşünüyorsun kuran oku diyince zorunuza gitti ee nedennn ? He bu arada siz şuan tam olarak benım hayatımın en merkezindesiniz merak etmeyin 😘
Sahnedekimadam Kivininannesi Bacım konunun dinle alakası yok işte sorunda orda 😄 netflix izleyen harama mı karışmış oluyor ne alakağ