Fatmaa04 Mrvmrv-- mide yanmasının bilimsel olarak bebeğin saçlı olmasıyla herhangi bir alakası yoktur 😊 bu da hamilelik hurafesi bebek mideyi sıkıştırıyor mide asidi yükseliyor bu da yanmaya ekşimeye sebep oluyor
Elizo Mrvmrv-- midem o kadar yandıki beneğim inanılmaz saçlıydı kızdı, şimdi son 2 ayım felaketim bogazıma kadar yanıyor kesin Bu oğlanda çok saçlı
Ciftci Elizo Yatmadan önce ılık sütle balı karıştırıp içmeyi deneyin bi süredir bende çekiyorum bu karışım iyi geliyor
Betulnnmz Mrvmrv-- ben 👍 kızıma hamileyken çok çektim mide yanmasından doğduğunda toplanacak kadar saçı vardı hemşireler saç bebek diye seviyorlardı şimdi 2. Gebeliğim tam da şuan mide yanmasından uyuyamıyorum yine 😀
gakkoyengee Kesenin içindeki bebeğin saçı nasıl midenizi yaksın hurafe tabiki de eskiler der de der yani
meva_asil_moms Mrvmrv-- 34+2 oldum 2 defa yanmıştır çok şükür mide yanmam yok kızımda çok vardı mide yanmam saçlı doğdu oğlum sacsizmi doğacak bence batıl inanç
ysmngny07 Tv de bir programda Kadın Doğum Doktoru tamamen hormonlar ile alakalı. Kesenin içinden hissedilmez bu demişti.
ArvenMom Mrvmrv-- çok yanma yaşadım hala da yaşıyorum kızımın saçlı olduğunu söyledi doktorum ne kadar doğru yanlış bilemem belki de hurafedir 🩷🙈