Tgcey Kızlar her kontrole gittiğinizde bebeğin ultrason fotoğrafını veriyolar mı veriyolarsa siyah beyaz mı renkli mi oluyo
YesimMm- Tgcey inci halilzade gidiyorum bende çok naif çok iyi binkac doktora gittim ama inci ilk sırada bnm için us fotosu istemedim ama istesem verir gibi bnce. Cinsiyet vs söylüyor. Gösteriyor ekranda bebegi
hulya1406 Tgcey bende Necati hocaya gidiyorum.Hep verir fotoyu.Kızımda da kendisine gitmiştim memnundum.Yine ona gidiyorum.
GozdeGunduzz Aleynanur ben de devamlı necati hocaya gidiyorum her defasında veriyor istememe gerek kalmıyor ama sen söyle istersen
Ballikom Ben elçin hocaya gidiyorum istedim ve hiç vermedi ayrıca bebeğin kikosunuda söylemedi bebek hakkında extra bilgi vermiyoruz dedi
lilamor_ Ballikom kendisi doktor değil mi. 😂 kimin bebeği hakkında bilgi verecek hayret bir şey. burçin salman a gidiyorum bende başından beri. heyecanlı gidip içim rahat ayrılıyorum tavsiye ederim hala orada takipliyseniz.
Tgcey lilamor_ peki bebeğin yüzünü net gördüğünüz oldu mu hiç siyah beyaz mı baktığı cihazlar bazıları 4 boyutlu oluyo o şekilde mi yoksa :)
Bet1 Zekiyedeniz bende hep başkalarına gittim ilk defa Necati hocaya randevu buldum 25 Nisan a bakalım denildiği kadar ilgili mi merak ediyorum 28. Haftamda gitmiş olucam inşallah kilo boy söyler ve ultroson resmi verir
lilamor_ Tgcey dört boyutlu değil siyah beyaz. dün de yüzünü görmek istedim yan duruyordu göstermedi bebiş