0ceylan0 Kızlar tam bir hafta oldu hamile olduğumu öğreneli değeri 599,4çıkmıştı dün yine verdim kan değeri 1000 çıkmış şimdi hamileliğin kaçıncı haftadı oluyo yarın doktora gidicem ultrasonda gözükür mü
Azra00 0ceylan0 1500 den sonra vajinal ultrasonda 3000 binden sonra da karından ultrason da gözükür diyor doktorlar genelde tabi kişiden kişiye değişme ihtimali var sağlıkla ilerlesin inşallah
0ceylan0 Gamze_cnky bak şimdi aslında 12 martta adetim geldi 15inde bitti normal gelmedi çok az az geldi ebe de geçen ayı yazdı o da 20 şubat başladı 24 şubat bitti yani kafam baya karıştı benim
Zeyzey055 0ceylan0 20 şubatı baz aldıysa marttakini lekelenme saymış buna göre 5 6 haftalik gebe olursun ultrason da çıkabilir kese görünür sadece simdilik
Azra00 0ceylan0 tekrar beta değeriniz bakar yada ultrason dan kese oluşmuş mu diye bakar büyük ihtimalle
Azra00 0ceylan0 hamilelik kişiden kişiye değişir bu konuda bişey diyemem doktor gerekli bilgi verir size sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Zeyzey055 0ceylan0 sen git canim kadın doğum uzmanına bi en sağlıklı o yonlendirecektir değerleri tam olarak bilemiyorum çünkü 2 gebeligim de de 1 sefer beta baktılar yanlış bilgilendirmeyeyim ama 1 ay geçtiyse görünür kese en azından rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah