Guelo Merhaba anneler☘️ 19 haftalik hamileyim bugün ultrason da tesadüfen safra tasi göründü bende. Hamilelikten önce yoktu böyle birsey. Sizde de olustumu ve ya tedavi süreci nasil gecti? Ne yapildi??
Ozoooo Guelo benimde vardı hala var ilk oğlumda son ay feci ağrı yapmıştı ilaç kullandım çok şükür tehlikesi olmadı
Ayss_ Guelo ilk oğluma hamileyken 19. Haftada safra kesesinden ameliyat olmuştum. Şükür sorunsuz geçti ama ameliyat sonrası ağrı kesici fln veremedikleri için biraz zor oldu
sevcanbyhtn Guelo bendede 9 tane varmis heyet raporu alirken soyledi doktor hic agri fln yok ama randevu alip giderim derken hamile kaldim artik dogumdan sonra bakariz icabina firsat bulabilirsek 😊
Elfelf0 Guelo evet oldu dogumdan sonra ameliyat oldum ağrı atakalri tutmaya başlanmıştı ve iltihaplanmis ti safra kesem
Guelo Ozoooo anladim canim, peki neden aldirmadin? Bana doktorum bugün dedi, dogum dan sonra gel alalim. Büyme oluyormus o taslarda ozaman daha agri yapar dedi. Senin dr ne dedi acaba neyden olmus ki o?
Ozoooo Guelo yani bu genelde herkeste olabiliyor canım ben ilk hamileliğimin son ayında öğrendim malesef doğum yaptım ettim derken fırsatım olmadı ameliyat olmaya daha doğrusu bebişten olamadım tam ameliyata hazırlanırken de plansız gebelik oldu yine kaldı ama ağrı yapmıyor çok şükür yaparsa da direkt ilacını içiyorum
Ozoooo Guelo birde ben diyet yaptım üç ay o ara sağlıklı beslendim taşlar küçülmüş dedi doktor yemenize dikkat edebilirsiniz
Gizemliana Hamilelikte değilde sonrası olmuştu bana Anlık Sancıyı kesmek için Gilaburnu Suyu öneririm.
Guelo Gizemliana anladim cmm sagol🙏 peki ameliyat oldun mu? Benim dr yani eninde sonunda o safra taslarini almamiz lazim dedi😔 ve halen neden safra tas olumus onu da söyleyemedi anlamadim
Guelo Ozoooo hmm anladim cmm tesekürlerr benim de iste ilk gebeligim ve 19 haftadayim bugün böyle bi haberle karsilastim bi an cok korktum ama sonra kabullendim artik.. ameliyat dna korkuyorum insallah bir süre agri yapmaz da dogumu atlatirim ilk☘️🙏
Guelo Ayss_ anladim cmm gecmis olsun. Normalde hamileyken mümkünse ameliyat fln istemiyor dr lar. Sizde acil bi durum mu oldu da ameliyT yaptilar? Ve o taslar neden olusmus bi bilginiz var mi🙏
Ayss_ Guelo evet hafta da bi kaç kez acile gidip serum yiyordum ağrıdan duramıyordum. Birde safra taşı kanala girerse bebeği düşünmeden ameliyata alırız anneye sıkıntı olur demişlerdi. Benim safra kesem full taşla doluydu beklemek gibi bi durum olmayınca ameliyat oldum.
Deryaselin Bende de oldu canım bana çamur dedi doktor ilaç verdi ama ben korktuğum için kullanmadım ilaçları bebeğime bişey olur diye iyiki de kullanmadım başka doktora gittiğimde bişey çıkmadı
Guelo Deryaselin anladim cnm ama nasil bisey cikmadi? Yani camur dediyse dr sey oluyor böyle bir sürü kücük taslar yeni olusuyor.. bana da dün dendi camur var dedi safra kesesinde ondan dolayi karaciger enzimlerim yüksek. Bebegimi alim de kucagima sonra ameliyT olurum napim🙏
Guelo sevcanbyhtn hayirli olsun cnm anladim🙏☘️ bende ilk hamileligim icin dün dr dedi tas ve camur var iste safra da. Ama dogum dan sonra hal edicem napiyim
Gizemliana Guelo bu cok önemli bisey peşini bırakmayın benimki geç fark edildi drlar geç anladı taş pankreas imin yolunu tikamisti ve iltihap oluşmuştu önce bi hastanede kaç gün yattım iltihabı kurutup sonra ameliyata aldılar
Guelo Gizemliana anladim ya bende fark ettiler ama dogumu beklemek istiyorlar 4 ay kaldi diye. Sonra aliriz diyorlar. Ama soncuta tas yani her an bi problem yaratabilir.
Guelo Elfelf0 anladim gecmis olsun, ameliyat uzun sürmüs mü varmi bi bilginiz? Cokr korkuyorum ilk ameliyT olucak
Gizemliana Guelo aynen kesinlikle tabiki benim başıma hamilelikte gelmediği için bilmiyorum ama o sancıyı çeken bilir sadece ben gilaburu diye bisey içiyordum sancıyı o an kesiyordu ama hamilelikte tabikide doktorunuza danisin