Seherak Cnnhls malesef kaç aydır doğal artı ilaç kullandım ama yükselmicekse olmuyor yani hele kısa sürede yok gibi
Cansutgn Seherak siz şuanda astım ilacı kullnymsnz peki aynı durum bendede var doktorum nefes darlığı fazlaysa normal doğum ypmzsn dedi dahiliye doktoru da hava bide patlatma dye bsy var onu verdi antbytk verdi birde alerjik hap kullndm ama 7 gün sdce havayı fonda sikisnca sık dedi siz nasl ilerlysnz
Seherak Cansutgn ben hamile kalmadan önce aşı tedavisi var oju yaptırdım uzun süre rahatlatmıştı sonrada gtmedim açıkcası gebeliğim hep bi kusmalı sıkıntılı geçti normal doğumda düşünmedim yapamam zaten işte son zamanlar çok arttı nefes darlığı bi sprey vs kullansam daha rahat olabılırdım ihmal ettım biraz
Seherak Tugce1812 herhangi bir sıkıntı yoksa 38 ve sonrası ilk gebeliğim 38+6gün verdi bebekte kilolu vs zorluyor çok istedim erken alsın ama ikna edemedim ben doktoru nyse geldi geçti bazı durumlarda erken gün verıyorlar tabıkı bebek için sakıncası yoksa
Ebruznnn 27 nisan sezeryana giriyorum 🥰 kavuşmaya az kaldı bende de kansızlık çıktı ilaç kullanıcam ama artık dayanamıyorum ayaktayken karnımda birden sertleşiyor mide yanmaları el yüz şişmeleriii 🥹 bişi yok bişi yokkkk geçiçekkkkk
19-85smya Bugun yatısim olucak 13 nisanda sezeryan inşallah 4. Bebeğimiz geliyor 14, 12, 8, yaşlarında kizim oğlum tekrar kızım simdide bi oğlum olucak inşallah cok heyecanliyiz dualarınızı esirgemeyin
Tugce1812 Seherak bende şuan 38+0 planlı sezeryan istiyorm bakalım bende artık gelsin istiyorum ama tabi doktor ne derse
Kubrakskn Seherak ben suan 35+5 günlüğüm sezeryan için kaç gün once tarih verdi yarın muayenem var veririmi banada tarih merak ediyorum 🙂
Seherak Kubrakskn sezaryen olacağı kesinleştiyse verir yada siz sorabilirsiniz ne zaman diye söyler doktorunuz
Kubrakskn Seherak 2 . Dogumum kesin sezeryan olcak ilki sezeryan diye size kaç hafta önce verdi tarih acaba
Esra-ik06 Meray29 yok tarih vermedi yarın gidecem verecekler büyük ihtimal pazartesiye verirler benimde 23 temmuz
Meray29 Esra-ik06 benim son adet tarihim 30 temmuz da bebeğim inşallah 18 Nisan’da gelicek biraz da erken kavusucaz ama olsun 😊
Esra-ik06 Meray29 evet sağlıkla gelsin inşallah o yüzden şaşırdım erken tarihe vermişler sizmi istediniz doktorunuz mu verdi öyle