16kasimmucizem kuzu, çok seyahat eden, uçağa sık binen, yalnız gezen, rahatına düşkün biriysen kabin boy tercih et derim. Ben hep kabin olsun hem kaliteli olsun istediğim için chicco goody plus aldım. Pusetiyle beraber satın alırsan biraz tuzlu oluyor. Sıfır puset satışı yok. Ben pusetsiz aldım. İkinci el eşya uygulamasından puseti yarı fiyatına aldım. Tertemzdi zaten iki üç ay anca kullanmışlardır. Aslında araba arkaya doğru tamamen yatıyor. 0 aydan itibaren kullanıma uygun ama eşimin hevesi vardı. Hemde oto koltuğu olarak kullanırım diye alayım dursun zararı yok dedim :))
Yatak / beşik konusuna gelelim.
Chicco anne yanı var bende şuan. Ama fiyatları çok uçuk bir kaç sene önce yengeme doğum hediyesi almıştım. İki çocuk büyüttü şimdi ben kullancam 😂 ama daha uygun muadilleri var. He dersen ki gerek var mı aslında onada gerek yok. Çünkü yeni park yataklar da kademe sistemi var. Yatak yanında anne yanı beşik gibi yatırabilirsin. İki yeğenim var. İki yaşındalar, halen park yatakta yatıyorlar. Mobilyalar tamamen pişmanlık. Aşırı yer kaplıyor. Sökmek takmak bir mesele. Beşiği mobilya almak yerine, kademeli bir park yatak alırsın.. Canın istediği zaman yaptır bir montesöri yatak. İstediği gibi girsin çıksın yatsın oynasın içinde.. Alan herkes pişman bu mobilya.beşikleri. Ama burda kullanan arkadaşlarda vardır. Onlarda tecrübelerini yazarlar. Belki olumlu taraftarı da vardır. Bilemiyorum kuzum