Gul12345 annesinin_kelebekleri yok canm benm ilk gebeligimde 😊 Bakalım bekliyorum bu ay ins güzel haber alırım 24 bat daha var
Mihrimahvuslat OnlyBaby adet oluyorum galiba çünkü tam adet belirtilerim var ve prodictor markasının erken gebelik testini yaptım ama silik çizgi dahi çıkmadı yarın hasta oluyorum 😬
Minikmucizelere EvinAselveAnnesi yaa ne güzel bize henuz nasip olmadi adetin 6 gun suruyo yedinci gunden basliyoz degerlendirmeye ama nasip degil demekki
EvinAselveAnnesi Minikmucizelere Hayırlısiyla nasip olur İnşaAllah bu mübarek ay hatrına size ve tüm isteyen herkese 🤲
elifaydinn OnlyBaby ben , abdest aldığım gece veya ondan sonraki gün hamile kaldım . İlk gebeliğimdi şoka girmiştik 😂
alitalia OnlyBaby ben olabilirim kuzum 20 Mart son regl tarihim ve bir hafta kala testlerim kaset testlerle bile pozitif çıktı. Yumurtlama takibi yapmadım ama sanırım regl bittikten sonra hemen oldu. Yoksa testte çıkması mümkün değildi
mhmtsmy OnlyBaby benim adetim 7 gün sürüyor ve adetten itibaren ovu testi yapıyorum 9.günü yumurtlama oluyor ama hala hamile kalamadım
bereninannesi__ OnlyBaby ben bir gün sonra kalmıştım. Bir kez deneyelim dedik ilk defa. Korunmasız tek ilişkimde hamile kalmışım 😆