Viyann @Hatice_123456 siz kese şekline göremi yorumluyorsunuz bu fotoda bacak arası gördüğümüz ne sizce:)
NesliMomm Hatice_123456 Şu an kız dediler.İsim falan düşünüyorduk. Detaylıdan sonra kara vermeyi düşündük değişen çok oluyor diyorlar eşim hala erkek hissediyorum diyor 😂Bu teorinin yanılma payı var mı Hatice hanım.
Freefam Mujde1991 %100 olmadigi surece detaylida degismez direk cinsel organi goruyolar Normal ultrasonda da gormezlerse net bi sekilde oranli konusuyolar
Freefam Busranur67 benn de hep erkek hissediyordum ama kiz cikti cinsel organini gorduk dun bak dudaklari falan diye gosterdi doktor gordum ben de anneler yanlis hissedebiliyor
Freefam Busranur67 evet az 20 kisi yapmistir bir kisi bile bilemedi hepsi erkek dedi😬 doktora sordum keseden kafasindan falan tahmin yapanlar var diye oyle bisey yok cinsiyet sadece cinsel organina bakarak soylenir dedi
NesliMomm Busranur67 Kaç haftalıksınız peki ben de öyle olursa diye korkuyorum bir sürü şey aldık doktorum %99 dedi. Burdan bir sürü şey duydum değişir mi diye aklımda soru işareti kaldı bakalım hayırlısı detaylıda çıkar herhalde tam olarak.
Busranur67 NesliMomm 16 haftalığım detaylıdan sonra kesinleşir heralde bana iki seferdir kız dedi doktorlar ama bende burada yazılanları okuyunca aklım karışıyor