Mona- Busranur67 bana da hep öyle tahminler yapıldı ama 21. Haftamda ultrasonda net kız denildi zaten bi bizim ülkede erken tahminler yapılıyor yurtdışında 20 den önce cinsiyet söylenmiyormuş
4kuzuannesiyim Zehross03 bu bebek kız çıkarsa ben daha doktora gitmem cünkü erkek olduğu besbelli bana da bir kız bir erkek diyorlar önden bakınca kız arkadan bakınca erkek
Zehross03 4kuzuannesiyim ayy 🤣🤣🤣🤣 aynen yıl olmuş 2023 bi cinsiyet söyleyemiyolar bende yarın bidaha gidicem kontrol bakalım yine erkek dicekmi renklide bakacaktı
MelekMemmedova Merhaba kizlar Azerbaycandan yaziyorum boyle seyler okuyunca cok sasiriyorum ben Azerbaycanda daha kiz denilip erkek olan yada tersini gormedim 12 haftada ister ozel ister devlet hastanesinde 100 de100 cinsiyyet soyluyolar
Viyann Kızlar 11 haftada erkek dendi 13 te kız bacak arası yani alttan bakınca erkek üstten bakınca kız diyor doktor sizce ne ?
Viyann @Mine9166 yaa kafamı çok karıştırdılar üstten bakıyolar kız diyorlar alttan bakıyorlar testisleri görüyor diyorlar bakarmısın fotoğrafını attım
Havvaca Zehross03 benim 11 de erkek dedi Dr um direk 17 de bu görseli aldık 17 den sonra ne zaman gitsem ultrasonu karnıma koyar koyması pipiyi görüyoruz 😂 detaylıda da renkli şekilde gördük pipiyi benimki göstermeyi seviyor malum. Oldu ki kız doğdu diyelim zaten dolabı hep unisex mavi renk 2 3 parça var o yüzden yine dert değil 🥰