OlgaArslan ZeynepFatih inşallah yakındır artık hem sabırsızım hem canım yanıyo bide tekmeleri artık çok sert dayanamıyorum
ZeynepFatih BuketEsenolu haklısınız ne zaman gelmek isterlerse o zaman geliyorlar 😁 aminnn hepimizin evlatlarını İnşaAllah 🙏
ZeynepFatih Supersmomm aminnn hepimize İnşaAllah 🙏evet ya herkes bana da öyle diyor çok arayacaksın diye 😁 aynen öyle bekleyelim bakalım keyif sürelim şimdilik 😍
Deniz14 ZeynepFatih yiğenim de 1 hafta önden gidiyordu doktor 1 veya 2 hafta erken doğabilir dedi gelişimi önde dedi ve şaşırtmadı 1 hafta erken doğdu şu an 1 yaşında 🙈
ZeynepFatih 1PrensAnnesi evet dediğiniz gibi yapayım bence de doktorum ile konuştuğumda netleşir çok teşekkür ederim mantıklı gerçekten 😁
Deniz14 ZeynepFatih zaten sezaryen doğucaktı sezaryen tarihinden 1 hafta önce geldi 🙈 elimiz ayağımıza dolaştı korku heyecan 😂
BegmkbraKansiz Supersmomm ilk 9 gün öndeydi ikinci kontrolde 6 güne inmiş bende anlamadım bişiy (: sağlıklı gelsinlerde
Supersmomm BegmkbraKansiz sağlıklı olsunlarda geri önemli değil 🙏🏼 O geriden veya ileriden gelmesi sadece kilosunu etkiliyormuş doğduğunda oda çok önemli değil 🤗
Supersmomm ZeynepFatih zeynepcim hastanede çalışan doğum hemşiresi arkadasıma sordum sat ini baz alman gerekiyormuş hiç yanıltma kendini yani sat tan hesaplamaya devam edelim biz 🤗😘
ZeynepFatih Supersmomm öyle yapalım bence de ne zaman gelmek isterlerse artık canım 😁😘 çok teşekkür ederim bu arada 🤗
SevgiGksu ZeynepFatih tam tersi 2 doktora da sordum önemli olan sat dedi 😊 çünkü gelişim değişebiliyor