sipsibel Kızlar normalde hiç başım ağrımaz hamilelikte de şimdiye kadar yoktu şu an 13.haftadayım bir haftadır başım ağrıyor sürekli yaşayan var mı ve ilaç aldınız mı parol ? Ya da önerdiğiniz bir şey var mı
Yazmelegi_ sipsibel bende arada yaşıyorum ve parol kullanıyorum baska ilaç kullanılmıyor diye biliyorum
designermoms sipsibel 12 -13. Haftalarda baş ağrısı genelde herkeste oluyor ben de çekmiştim kaç gün Doktorum 4 saat arayla parol içebilirsin demişti Sabah aç karnına içersen ağrı iyice gelmeden gerçekten fayda ediyor ama diğer haftanda büyük ihtimalle kaybolacaktır azıcık sabret
Hatice-6363 sipsibel Normal benimde öyleydi 14 haftada geçti sabret seninde geçer bu arada ilaç kulanmadım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲🌸
Crnryyn01 sipsibel parol ve minoset içiyorum. Bende migren var. Eğer hafifse parol alıyorum daha fazlaysa minoset. Hatta geçenlerde rahatsızlandı grip oldum çok ağrılarım vardı günde 4 adet parol alabilirsin dedi doktor
sipsibel designermoms çok teşekkür ederim ben de artık bi sorun mu var diye düşünmeye başladım ama demek ki çoğu kişide oluyor
designermoms sipsibel vücutta dsha fazla kan pompalandığı için ağrı yapıyor o haftalarda Çok normal korkma benim o zamanlardan sonra baş ağrım pek olmadı Uzun süre aç durmamays çalış ilacını da iç şifa olsun inşallah
sipsibel Crnryyn01 migren zor biliyorum annemde var Allah yardımcınız olsun . Benim o kadar değil belki arada parol alırım