Mebk Arkadaşlar 27 haftalık olduk mide bulantısı tekrar başladı halsiz düşürüyor resmen beni bu haftalarda bulantı yaşayan var mı
Bellabells Mebk hiç geçmedi.azalmıştı ama halen devam ediyor.yemeklerden önce yemeklerden sonra her şekilde bulanıyor maalesef. Halen istediğim gibi beslenemiyorum
Nesnes28 Ayy aradığım post 2gündür bişey yediğimde mahvoluyorum mide bulantısından 28 olucaz birazdan😒
Emineoztrk Başından beri bir gün bile geçmeyen mide bulantılarım var benimde. Bende 27 haftalık hamileyim tuzlu çubuk kraker yiyerek besleniyorum resmen. Ne yemek yiyebiliyorum ne su icebiliyorum.
Mebk Aybarsmom_ yaa😞😞 üşüttüm mü acaba dedim ama başka öyle hastalık belirtisi falan da yok bu haftalarda başlayıp doğuma kadar devam edenler varmış geçenlerde bir doktoru dinledim kiminin de geçici oluyormuş
Nesnes28 Mebk bende öyleyim kusamıyorum ama bi bulanttı hali sürekli cuma günüde uzun yolculuğum var bakalım napıcam 😒
Aybarsmom_ Mebk benim de sürekli olan bir bulantı değil ama iştahsızlık var yemek yerken çok isteksiz yiyorum sanki lokmaları ağzıma attıkça bulantı artıyor gibi😒
Melikenl Kanda enfeksiyon varsa bulantı çok oluyor. Ben genelde üşütünce bulantılarım artıyor. 28+0 haftadayim
_Ceyda_ 28 haftalık oldum sizin de uyku probleminiz var mı . Gece zaten uyuyamıyorum ½ saat uyuyup aynı alarm kurmuş gibi 1 saate bir uyanıyorum uyumayı çok özledim ne yapsam acaba 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Mebk _Ceyda_ evet benim uyku problemi de var rahat yatamıyorum bir o tarafa bir bu tarafa dönmekten derin uyku uyuyamıyorum ve hep uykusuzum gün içinde de uyuyamıyorum 3 yaşında bir kızım var onunla ilgilenmekten
Benma @Mebk yeni 27 ye girdik bendede başladı hafif mide bulantısı kusma vs yok biraz arada ağrı oluyor bebek büyüyor diyemi acaba
Bet1 Mebk benim en başından beri kesilmeden devam etti 26+2 olduk sabah kusmalari devam ediyor Allah’tan tiksinmeler geçti ama mide yanması başladı maalesef
lilamor_ sade maden suyu şikayetinize iyi gelebilir. benim de midemi o yatıştırıyor. hele ki akşamları karnım semsert oluyo. beypazarı mümkünse. biraz da hamile egzersiziyle hafifliyor.