Eymenikoo Vera yı asla önermem , Pendik Şifa da bir sürü tanıdığım doğum yaptı herkes çok memnun..Erkek bi dr varmış adını bilmiyorum ama çok övülüyor .. Hem de doğum fiyatları gayet uygunmuş.
uyanikgizem Eymenikoo Soner bey. Bende hamileliğimi öğrendiğimden beri Soner beye gidiyorum çoksa memnunum
uyanikgizem [bilinmeyen] canım bildiğim kadarıyla her özel hastanede olmuyor devlete sevk ediyorlar bir bilgim yok onunla ilgili ama çevremde çok o hastanede doğum yapan var Soner bey olsun Burçak hanım olsun. Kafanı karıştıran sorunlarını Soner bey ile paylaş ben öyle yapıyorum🙏
Oznr uyanikgizem bende haftaya yapicam orda dogumu. Soner bey i erkek diye tercih etmemistim ama onu oven cok var.
uyanikgizem Oznr hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah🙏 Evet Soner beyin hastasıyım oldukça da memnunum. Bende aynı övgüleri Burçak hanım için duyuyorum. Hastaneden de memnunum
Oznr uyanikgizem burcak hanim acikcasi pek içime sinmiyor. Bu saatten sonra da doktor degistirmek istemiyorum bakalim nolcak 😊
uyanikgizem Oznr bazen denk geliyorum tanımıyorum ama dış görünüş olarak soğuk bir bayan gibi gözüküyor☺️ Fakat yengem ve arkadaşımın doğumunu yaptı memnunlar. Son zamanda doktor değiştirmeyi bende önermem açıkcası
Oznr uyanikgizem soguk degil ama ne bileyim sormadan biseu söylemiyor mesela kanim cok dusuk hala surupla vs gecistiriyor takviye yapariz diyordu bir hafta kaldi zaten doguma bisey yapmiyor. 1 haftada da cocugun kg ini 200 gr düşürdü vs vs
uyanikgizem Oznr böyle endişeleriniz varsa keşke değiştirseydiniz geç olmadan doktor önemli çünkü.. üzüldüm şuan😌