[silindi] Kızlar bağlı bulunduğunuz ilçenin belediyesi çocuk doğduktan sonra tc’ si ile başvurulduğunda belediye tarafından hoşgeldin bebek hediyesi veriliyormuş, doğruluğu var mı alan var mı ya da biliyo musunuz ?
Likayolcusu [silindi] istanbul bağcılarda doğduktan somra tcsini verdim küçük bü çanta getirdiler öyle çok bişey yoktu içinde
Cnssm [silindi] ben aldım anne bebek çantası ve bakım ürünleri getiriyorlar,ben internetten başvuru yaptım 153ü arayıpta yapilabiliyormus Çayırovada oturuyorum bende
Busra--54 [silindi] İstanbul Pendik belediyesi veriyor 6 sene küçük oğluma aldım şimdi hamileyim doğumdan sonra yine Arıcam devam ediyormuş alan arkadaşlarim var doğumdan sonra getiriyolar
Badem_gozlum_ hulya1406 Kocaeli 28 ci haftadan sonra veriliyormuş ebe ara dedi aradım bnde 153 başvuru yptm.
[silindi] Badem_gozlum_ Bende çayırovada oturuyorum, siz merkezde olduğunuz için mi Kocaeli’ye başvuru yaptınız
gamzeliyarim28 Istanbulda kagithane belediyesi dogumdan sonra verildigini soylemisti bana aylar once.
Likayolcusu gamzeliyarim28 aynrn istanbul kalabalık diye herhalde doğum sonrası kimliğininde olması lazım tc istiyorlar