Aaaysee Aysenurdesign emzirdiğin zman hep şiş gibi oluyor dolu dolu yani o yüzden büyük oluyor ama sonra pörsüyor bambaşka bir şeye dönüşüyor xgjddkkss
3Tospikannesi Aysenurdesign benim ilk çocuğumda göğsüm büyüdü sonrasında çekme oldu küçüldü 2.çocuğumda daha çok büyüdü ben şok oldum hatta 110 sütyen oluyordu düşünün sonra bi çekme yaptı normalde 80 olan göğsüm 70′e düştü ameliyat oldum tabiki 😂
Umranunal Aysenurdesign Benimde normalde çok küçük olduğu için en fazla 85e çıktı emzirme dönemindede büyük ama emzirme bitince sönüyolar şimdi ikinciye hamileyim gene büyüdü😀
Aysenurdesign Peki bu göğüs büyümesi ağrı yapar mı kızlar kaburgam mı ağrıyor göğüslüm büyüyor o mu ağrı yapıyor anlamadım
Esmaars Herkesin gogusu büyüyor mu acaba . Ya da tam olarak ne zaman başlar bu büyüme . Bilgi verecek arkadaş var mı acaba
tatliheyecanim02 Esmaars valla benim hamile kaldığım günden beri goguslerim her gün biraz daha büyüyor sanki hahaha her an süt fışkıracak gibiler 🤣
Tugraseda Aysenurdesign keske böyle kalsaydı diyceğin kadar kücülüp salıyo kendini malesef. Yani eski formunda kücülmüyo sarkmış ve çatlamıs şekilde kücülüyo 😭