Kullanici4141 Mide bulantınız ne zaman başladı mide bulantısının bebeğin kalp atışıyla ilgisi var mı acaba bazıları bebeğin kalp atışı başlayınca mide bulantısının başladığını söylüyor
Hilal2901 Kullanici4141 sanırsam 2 ayllıkken basladı 5. Ayıma kadar da devam etri herkeste olmuyor bulantı ne alakaymış kalp atısıyla 😂🫤
Alymus Kullanici4141 hamile olduğumu bilmeden sabah bulantılarım oluyordu 1.aydan sonra 5. Ayıma kadar sürekli kustum 🥹 38. Haftadayım hala aralıklarla kusmalarım devam ediyor
Bbbsr Kullanici4141 7. Haftamda başladı hemen prilama başladım sabah akşam bulansada bulanmasada o beni rahatlatıyor suan 8 deyim ilaç bastırıyo baya evet kalp atılı başlamasıyla başlar mide bulantısı dedi doktor
semosderler Alymus aynen hamile olduğumu bilmeden başladı halen de devam ediyor sanırım böyle de gidecek
Kubracigimm Kullanici4141 30 haftalık hamileyim hiç mide bulantım olmadı. İlla herkeste olacak diye bir şey yok ki kalp atımıyla da ilgisi yok. Benim gibi birçok anne var bulantısı olmayan.
buusur Haftada başladı 9’a gireceğiz hala devam ediyor ben kusamıyorum da sadece süründürüyor prilam kullanıyorum
Cey8Cey buusur benim de 6.haftada şuan 10 haftalık 5 kez falan kustum, bıraksalar kusarım ama kaçıyorum hep kusmaktan temiz havaya çıkınca geçiyo, bişe yemek istediğimde balkona çıkıp yiyorum 😅
Yasooliii Kullanici4141 6 haftada başladı nerdeyse 19 a kadar devam etti ilaç içmesem mümkünü yok hastanelik oluyordum
Perikiziii Kullanici4141 hic bir ilgisi oldugunu dusunmuyorum mide bulantim falan olmadi ve 6+5te bebegimin kalp atisini duydum
Cansuumesee Kullanici4141 3 haftalikken ogrendim hamile oldugumu haberim yokken mide bulantilarim vardi simdi 5 haftaligiz kusmaya yeni basladim
oznr3434 8 haftalık iken başladı hatta olmayacak galiba diye seviniyordum. şuan 14 haftalık ve hala devam ediyor prilam kullanıyorum o iyi geliyor.