Ftm124 Kızlar merhaba 37+4 teyim sancılarım başlayınca ota meryem suresi felak nas okuyup suya koyacağız genişçe bir kaba dimi? Su sıcak mı olacak ? Bir de hastanede mi koycam evde mi?
Kukulikukuli12 Ftm124 o duaları oku canım. Ben normal Nutella kavanozu hastaneye götürmüştüm. İçine cesme suyu doldurdum. Ama gercek dogum sancıların basladıgı zaman suya koyacaksın. Öncesinde koyman hiç bir işe yaramıyor deneyimle sabit 😄
Htc6138 Ftm124 arkadaşıma yaptık biz dualarını önceden okuduk doğum çantasına kavanoz su ve otu ayrı ayrı koyduk doğum başlayınca kavanoza normal suyu koyup içine attı annesi bebek çıkar çıkmaz da çıkardı. Rabbim sağlıkla bir avazda kurtarsın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kukulikukuli12 Yazmelegi_ evettt 😄 ben peçete üzerine koymustum baktım hemen kapanmış küçük bişey zaten. Tamamen kurumasını bekleyin ve kaldırın 🤭
Hazarbuse58 Doğum başlamadan atmayın suya ve sudan üç küçük yudum için ben iki doğumumu da çok kolay doğurdum Allah’ın izniyle Ayetel Kürsiyi de unutmayın okurken hayırlı doğumlar şimdiden.. çok şifalı bir bitki ben çok inanarak kullandım ve işe yaradı
Hazarbuse58 Hlmarslan doğum başladığını anladığımda yani benim ilk doğumda suyum geldi hemen attım onu kavanoza su koydum üstüne Ayetel Kürsi Meryem suresi nas Felak okuyup üç yudum sudan içtim. Benim elim değil Fatıma ananın eli olsun dedim ve her iki doğumum da kolay geçti ilki 3 saat ikinci 2 saat sürdü doğum biter bitmez birinin onu sudan çıkarması lazım aynı hızla kapanıyor. o kapandikca rahim de toparlaniyormus Allah’ın izniyle