Esranurdenizz Omermomm_ bebeğim 30. Haftadayım inan benimde hiç karnım yok herkes doğuracaksın neden karnım yok diyolar en sonunda doğurdum saklıyorum dicem dememek için zor tutuyorum kendimi kafana takma söylesinler dursunlar iç karnın büyüktür belki
Dfn_1303 Omermomm_ 26. Haftaya kadar karnım çıkmadı. Yani vardı ama yemek yersinse karnın şişer yada adet olmadan önce şişersin öyle bi şişlikti. Çalıştığım yerdekiler nasıl 6 aylıksın ben 6 aylıkken nefes alamıyordum diyordu. Şu an 37+4 deyim. 😂 millet bu aylarda göbeğini sehpa olarak kullanıyor üzerine bardak falan koyabiliyor öyle görüyordum hep bende tık yok. 😀 bebeğimde öyle küçükte değil iri bi bebek ama karnım büyümedi.
Omermomm_ Dfn_1303 bende göbüşünü sehpa yapanlara bakıyorum ama bendede tık yok neyse en büyük cevap bebeğiniz doğunca olacak demekki sağlıkla alın inşallah bebişinizi kucağınıza 😊
betulebrar61 İlk gebeligimde bende öyleydim. İç karnın büyük diye demişlerdi. İkinci gebeligim şuan aşırı göbeğim var oyuzden çok kulak asma. Agzi olan konuşuyor zaten.
nur34_ Omermomm_ ay yok kiz yine cikmasin gobusum boyle daha iyi hic belli degilim 38 haftada oldugum yani bunu bn soylmyrm cevrem soyluyor enzndan agirlik olmuyo
Tugraseda Omermomm_ ağızdan cıkan laflar bazen dua hükmüne geçer. Şöyle olumsuz konuşan insanlara öyle kızıyorumki küvöz falan nasıl laflar bunlar. Sanki öyle olmasını temenni eder gibi, insan korkar yakıştırmaya
dilay_06 Omermomm_ 26+3 63 kiloyum 11 kilo almışım ama boyum uzun olduğu için ve bizim aileden gelen iç karnımız geniş olduğu için kilo almış durmuyorum sadece karnım büyüdü aynı durumu ben de yaşıyorum. Ben çok kilo aldım diyenlere sizin genetiğiniz kötüyse bana ne diyorum.
Mrv001 Karnı çıkmayanlara gıpta ediyorum bende etraftakilere göre benimde karnım yok komşuma aynı haftalardayız ama o 9 aylık gibi görünüyor ben bu karınla bile artık zorlanıyorum gerim gerim geriliyoruz bence iç karnı geniş olan anneler daha şanslı ☺️
meloisss Omermomm_ Bana da şey diyorlar karnın çok küçük bebek kilo almamış son 2 ayın iyice yee bebek ele gelsin yoksa çok çirkin olur😄😄😄😄😄😄😄
FtmKlc14 Omermomm_ 33haftalik benim de .Kimi büyük diyor kimi küçük diyor benle birlikte iki hamile daha var akrabalarda karşılaştırma daha çok oluyor benle 😒takma hiç kilosu yerindeyse sağlıklıysa daha ne olsun kocaman göbek olunca bebek daha mı kilolu sağlıklı oluyor sanki
Havvaca Omermomm_ kız deli misin ne güzel işte benim şu an 23+3 ne yatabiliyom.ne kalkabiliyom gören kaç gün kaldı diyo utanıyorum söylemeye hahahahah. Son haftalarımda beni evden doğuma vinçle getirirler kesin 😂
Araseymen09 Omermomm_ Milletin dediğine takılırsak hiçbir yere gelemeyiz bu sefer de karnın çok çıksa neler derler boşver
semanur0456 Omermomm_ en güzeli kücük olması eğil kalk cok rahat edersin🤣 benimde kücük 30 ncu haftada büyüdü diyebilirim suan 33 haftamdaym kücük diyor gören🤣 bende cok rahat ediyorum kücük olmasıyla diyorum geçiyorum karnın büyüklüğü ile kilo hiç alakası yok 🌺 🫶🏻 bebeğimin kilosu da önde iri. Düşün yani . Doğunca buraya yazıcam ayrıyetten kilosunu kücük karnı olanlar iri bebek doğuruyomuş 🤣 hoş iyi değil inş şeker diyabet bişey cıkmaz da bakalm 🙏🏼