Mrve12 Sinemm35 gerçekten bende böyle diyebilecekmiyim acaba 🫠🫣 birden başladı geçen hafta çok normaldi birden geriye değişince sanırım adapte olamadım birden baskı acı harekette azalma başlayınca korktum umarım dediğiniz gibidir
Mrve12 GozdeA akıntım kaşıntım yok ama idrar yollarından şüpheleniyorum. Ama dediğin gibi ağır ve geniş hareketler yapıyor sanki ama sık değil 3 gün öncesine kadar hareketliydi birden geçiş yaptık
GozdeA Mrve12 şüphen varsa git doktora ben idraryolu enfeksiyonu oldum şuan erken doğum riskim var yataktan çıkmıyorum 2 haftadir
SemaSema12 Mrve12 keskin bıçak saplanır gibi bir his oluyor ama çok rahatsız olmuyorum ve geçiyor bir süre sonra. Bu arada düzenli magnezyum da kullanıyorum. Normal sanırım
Hilalttk16 Mrve12 bende aynısını kullanıyorum.muhtemelen unutulduğu için oluyodur doktorum unutma demişti çünkü 😌
minikmucizemmmmmm Mrve12 iki gün önce öyleydim. 30+2 yiz. Sonra geçti kendiliğinden. Doktorum bana normal dedi sancın olmadığı sürece. Bende magnezyum alıp kullancam artık ellerim ayaklarım ağrıyo uyuşuyor. Bebişte bazen toplanıyo ona da iyi olur dedi
Mrve12 GozdeA en son tahlil yaptırdım lökosit 8 epitel 10 böbrek 2 çıktı değerleri. Ekstra böbrek büyümesi var . Sizin değerler ne
GozdeA Mrve12 eritrosit 9 lökosit 8 bide yoğun olarak mantarim vardı rahim girisine baktı doktor acilmam olduğu için bu ayın sonuna kadar yatak istirahatı verdi bu ayın 25 ve 28inde de 2 defa nst istedi o zamna kadar dışarı ckmami harekt etmemi yasakladı
Virgohome Mrve12 akıntı çok normalmiş bendede var ama benimki enfeksiyon olmuş işallah geçer akıntının rengi değişirse dikkat et