heleninannesi Adin12 tatlım imkanı olamayan var belki kocası evde olmayan var gidip alsın köyde yaşayan insanlar var ya hani yargılamak değil hassas olmak gerek empati kurmak gerekiyor anladın mı
Adin12 heleninannesi hamilelik böyle birşey değil ya yapmayın o zaman hiç internete girmesin insanlar sadece burda değil her yerde yemek var
Ada022 Adin12 tabi hanımefendi alamayan kişide bu kadar insan içinde kendini rencide ederek isteyecekti ben bişey demiyorum size konu sahibi anladı beni
MugeGuness Aaaysee yorumun alnı olsa da öpsemm. Bu insanlar hiç televizyon falan izlemiyo, reklam görmüyo, market falan gezmiyo herhalde. Bi insanın her gördüğünü, duyduğunu canı çekemez ya abartıyolar gerçekten
Aaaysee MugeGuness gerçekten ya karşısındakini bi yazı yazdı diye azarlamak yok kızgın emojiler koymak noluyoruz yani,görsel görse tamam dicem de yazı yahu yazı yazı şaka gibi
Aaaysee Aysel66 bosver kimseyi takma,bi kişi üslup bilmiyorsa eğer postunu silmesi gereken kişi sen değilsin yorumunu silmesi gereken kişi o
Ada022 Aaaysee tatlım herkesin maddi durumu iyi değil çok şükür kendim istediğimi alabilirim öğretmenim ben size laf anlatmak zor ben bişey demiyorum sadece uyardım sizi ilgilenirirmi zaten konu sahibi anladı beni
Aaaysee Ada022 ablacım yapma Allah aşkına ananas dediğin taş çatlasın 50 lira olsun elbette durumu olmayan insan vardır ama bir seferliğe mahsus canı çok çektiği için 50 lira verip bi ananas alabilir,bu kadar çok duyar kasmak yormuyor mu merak ediyorum
[silindi] Ada022 televizyonda izlemeyin telefon da kullanmayın Çünkü her yer yemek videoları yemek fotoğrafları her gördüğümüzü canımız mı çekecek alt tarafı bir meyve işte a desen hemen önüne geliyor ananas
Nazlison Bir ananas ya şu her postun altına anlamsız duyar kasanlarda bir zahmet böyle platformlara girmesin. Bende ilk 3 ay içerisinde bilmeden yedim 3 4 tane eşim çok yediğim şeyleri hep araştırır baktı düşük riski yapıyormuş bir daha almadı eve son haftalarda da açılma yaptığı için yemek gerekiyormuş ama sıkıntı yapma Allah’ın izniyle birşey olmaz
mucizeyukleniyor Aysel66 bende tek başıma koca ananası yemiştim bilmiyodum ama dogumu tetikleyici oldugunu. bitaneden bisey olmaz arada canin cektikce abartmadan az az yersin
HMA13 Ada022 Ne alaka çok normal demesi senin canın çekiyorsa başak o 🙄resim yok bişey yok sonuçta ananas demiş 🌚
Ada022 HMA13 yok canım kasayla alırım ben çok şükür ayakalrımn üstünde duran biriyim insanlık tan anlamayan insanlara laf anlatamam sizsiniz ok
HMA13 Aysel66 Senin vicdanın rahat olsun inan kimse bir meyve yada sebzenin adıyla canı çekmez rahat ol ❤️🔥 Aç gözlülük başka tbi 😌
SLD35 Aysel66 Benimde canım cok istemişti internette rahim açılmasına sebep olabilir vs yazıyordu. Doktora sorduğum zaman onun olması için kilolarca yemen gerekiyor ayrıca ananası gün boyu tüketen ülkeler var onlara niye bişey olmuyor diye dalga geçmişti. Kararında yediğin zaman bir zararı olmaz. Herhalde bir oturusta 10 tane yiyemezsin sende 😀
Aysel66 SLD35 dogrusun da ilk hamilelim oldu icin herşeye dikat etmeye calışıyorum ben de inanmadım ama yinede bir şupelendim