yaprakyzglc Kızlar bugun 40 haftamı doldurdum ama sancı su hic bir sey yok. Doktorum notmal doğuma uygunsun dedi. Sancim olmazsa suni sanci verirler diye korkuyorum. Ne yapmam lazım. Hic sancım yok resmen
Pinkgold yaprakyzglc 39+5 bende perşembe günü 40 haftalık oluyorum bugün randevum vardı bebişim daha kanala inmemiş cumartesi tekrar çağırdı eğer gelmezse gün vericek suni sancı için beklemedeyim bol bol yürüyüş yap merdiven çık in bunları yaptıktan sonra duş al duştayken eşine masaj yaptır beline hurma ananas ye 😇 ben öyle yapıyorum YouTubedan egzersizler var onları yap devamlı eğil kalk 😇🙏🏻
Pinkgold yaprakyzglc suni sancıdan korkma korkarsan bebek anlıyor ters döner mecbur sezeryan olursun korkulacak bişey yok normal sancınla suni sancının acısı aynı yani rahat ol 😇 bende rahat oluyorum kendimi bıraktım artık nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin evde Meryem suresi dinle o da çok iyi etki ediyormuş
Nerimandemir_01 yaprakyzglc 40 haftalık olmama 1 gün kaldı benimde ama aynen hiçbir doğum belirtisi yok ne sancı ne su ne kanama Hurma yürüyüş herşeyi yapıyorum ama yok suni sancidan bende korkuyorum cuma günü randevum var ne olacak bilmiyorum ama son günler geçmek bilmiyor Bu gece birde sıcak suya oturmayı deneyecem Bakalım hayırlısı olsun
Mrtkbra Karbeyazi25 kızlar bende 40 olucam yarın halen belirti yok ilişkiyi duydum ama çok korkuyorum ya bi şey olursa
Hamidevahap Pinkgold bende bugun 39+5 oldum cnm doktor cuma seni dogurtuyum diyor ama ben kendi sancılarımı beklemek istiyorum 41 "e kadar ıkıncı dogumum olcak ilki suni sancılı ydı cok. Zordu
yaprakyzglc Pinkgold çok teşekkür ederim dediklerinizi dinlicem inşallah işe yararda hakkımızda hayırlısı olur🙏😘
Yagmuraydin Bende 39 um cumartesi tekrar gidicem 39+5 olacak o gün duruma göre sana gun verip suni sanciyla doğuma girebiliriz dedi psikolojik mi bilmiyorum ama arada karnım ağrıyor sadece adet ağrısı gibi sonra geçiyor kısa sürüyor zaten