Esram_lina Merhabaa kozlar ben yaklaşık 4 5 aydır çocuk istiyorum ama olmuyor bu ay teyzem ablam ve yengem beki rüyasında görmüş ikisi hamile şekilde biri erkek çocuk doğurduğumu daha önce böyle rüya gören var mı tabirlerde birşey göremedim 😂
Ada022 Esram_lina ben gördüm rüyamda hamileydim test yapmıştım çizgi çıkmıştı meğerse o gün hamile kalmışım rüyama girmiş ama cinsiyet görmemiştim kaç defa aynı bebek gördüm ama hiç Bi zaman cinsiyet görmedim eğer bebeğim rüyamda gördüğüm bebek olursa şaşırmıcam🤭😇
PrensinibekleyenAnnee Esram_lina Ben hamile olduğumu gördüm rüyamda bu ay hamileydim erkek bebekti bakalım o kısmı tutacak mı 😂
1kucukbaby Esram_lina ben hamileliğimi rüyamda gördüm testi yaptım ve cıktı2. Rüyamda rahmetli babam rüyamda bir kız çocuğuyla geldi bunun size çok ihtiyacı var dedi ve ben geçen hafta kızım olacağını öğrendim oysa deli gibi tatlılar yiyordum meğersem babacım güzel haberi en başta vermiş bana çok duygulanmıştım
262223-- Esram_lina bende rüyamda test çubuğu yaparken gördüm pozitifti adetime yakın günüm geçti test yaptım çıktı rüyamda kız gördüm 😂 erkek oluyor sağlık olsun ❤️❤️
Esram_lina PrensinibekleyenAnnee PrensinibekleyenAnnee ay ben de heveslendim böyle olunca ister istemez 1 hafta içinde söyledi hepsi 😂
PrensinibekleyenAnnee Esram_lina Ben arkadasımkn gormustüm hamile olduğunu kıza ısrarla test yap bakalım demiştim oda hamileydi 😁
Ada022 Esram_lina evet 😇aynı zamanda çok samimi olmadığım üniversite arkdasımda mesaj atmısti 3 aylıktan sonra rüyamda seni gördüm erkek bebeğe hamilesin diye 😇😇
Esram_lina PrensinibekleyenAnnee ayy adetime 1 hafta var zaten kaç gündür heyecanlanıyorum bunları duyunca daha çok heyecan yaptım😂😂
heleninannesi Benimde kuzenim görmüştü rüyasında erkek bebekti dedi Şuan hamilesin sen bana söylemiyorsun felan dedi bende yemin ettim değilim dedim sonraki gün test yaptım hamileymişim adetime 1 hafta vardı daha ama cinsiyeti öğrenmedim daha 🫠
Elifeski22 Esram_lina ben rüya görmedim ama hamileyim şuan eşim rüyasında çocuğumuzun erkek olduğunu görmüş cinsiyeti öğrenmeden önce 😊 öyle de oldu cinsiyeti öğrendik oğlumuz oluyor 😍
Yoncaburak Esram_lina bende hep erkek çocuk görüyordum ve gebelıgım falan yoktu o zamanlar gebe kalınca cinsiyette de hep erkek diye içime doğuyordu sonuç kızzzz gelıyor 😂😂😂