Seydusss Uykucukzz1 Sağlıklı olsunlar en önemlisi o ama benim ilk gebelik olduğundan sanırım, sabırsız ve fazlasıyla heyecanlıyım 😍🥲
Uykucukzz1 Seydusss benimde ilk gebeliğim heyecan da var ama bir yandan da çalıştığım için alışverişe çıkamadım ama telefondan sürekli bebek kıyafeti bakıyorum fiyat karşılaştırması yapıyorum
Meleklerininannesii Seydusss eveett kesinlikle öylee çok güzel süslü püslü eşyaları varr 🩷 aminn canım benim çok teşekkür ederiz senin minik de kız mı erkek mi bilmiyorum amaa sağlıkla gelsinn inşallah 🫶🏻 zaten o hareketler insanı mutlu eden tek formül birebir 🐣💐
Merveozenkayhan Seydusss çok teşekkür ederim 💙💙 hep şükrediyorum miniğim iyi olsun Buda gelir geçer 🥰
ikiprensannesi__ Seydusss 18+3 um doğum Eylül başı nasipse ikinci oğlumu bekliyorum ilk oglumdan çoğu şey var zaten kurbandan sonra nasipse bir dolap ve hastane çıkışi felan alacaz şimdi indirimde diye biberon banyo kovası ve puset örtusu aldım sadece
burcuali38 Seydusss çok sevindim hemşerimi bulduğuma 😍 köyümüz Bünyan ama şuan köyde kimse yok bütün akrabalar kayseride yaşıyor. Ben doğmadan mersine göçmüş annemgil. Benden büyükler hep kayseri doğumlu beni mersinde yapmışlar 😂
Seydusss burcuali38 Hahahha yok ben doğma büyüme çok şükür deeermişim😂😂 Tomarzalıyım ben de avşarız 😄
Sena00 Seydusss 22+0 dan selamlar 😀bebeğe daha hiç bişey almadım gerçi kızımdan kalan baya eşya var ben bir kaç ilave yapacağım sadece kıyafet dışında bir eksikliğimiz yok gibi
burcuali38 Seydusss 😂😂 sanırım annemin köyüde tomarzaydı babam bünyanlı tomarzanın gülveren köyü müydü tam net hatırlamıyorum