MerveSinan Bsra_1998 ayy hadi bakalimm insallah pozitif olurr :) biraz bu surecte sabretmek zor oluyor.Eger baska cocugunuz yoksa bol bol tembellik yapin uzanin.Dinlenin.Ben oyle yapmistim☺️
Bsra_1998 MerveSinan yok çocuğum 🥰 cumartesi iğneyi vuruldum bugün gaz sancısı gibi Bi sancim var yaklaşık 2 saattir şiddetli bir şekilde 😏
MerveSinan Bsra_1998 kendini cok dinleme bu ara insan yapiyor bunu istemsizce..Ama bir sure dusunmee bir mesguliyet hobi edinebilirsin bu ara☺️
Kuzeymiraa D12ekim valla 2.5 senedir çocuğum olmuyor diye gittim 🤔 ultrason baktı kan tahlili yaptı hemen sonrasındada takvim belirledi yumurtalama için ve femara verdi o ay hamile kaldım zaten 🙏🏻
Gamzelit Bsra_1998 canım merhaba, çatlatma iğnesinden kaç saat sonra birliktelik istiyor doktor? Birde sınırlandırma yasak vs dediği birşey oluyor mu iğneden sonra? Bende olacağım ihtimalle o sebeple soruyorum 💐
Bsra_1998 Gamzelit catlatma ignesinden 36 saat sonra etkisi başlıyormuş zaten bize 3gun ustuste ve daha sonra gün asidi değerlendirin dedi buna en güzel doktorunuz karar verecektir 🌸
meryy2615 Ben 3. Denemede klomenle hamile kaldım ama clife da kullandım ❤️ çatlatma iğnesi de yapıldı ❤️
Neslihankrhmt Busebusee femara kullandım ilk büyümedi fazla sonra hemen klomen verdi 2 tane yumurtam büyüdü ama ilişki günü denk gelemedi 2. Klomen denememde hamileyim şimdi 10 haftalık 👶🏻😍