ozlemkorsan Kızlar 23 haftalık hamileyim 2 gündür hafif kasıklarımda ağrı ve affederseniz vajinamda batma şeklinde ağrı oluyor bu durumu yaşayan var mı aranızda
gizem_zybk ozlemkorsan tabiki de ben korkma kuzu normal arkadaşım da hamile onun daha çok kasik ağrısı var vajinada batma normal çünkü rahim büyüyor ama sen genede doktoruna danış herkezin vücudu farklı ama korkmani gerektirecek bi durum yok bence😘
ozlemkorsan gizem_zybk çok teşekkür ederim kuzum normalde hiç yoktu başlayınca birazcık panik oldum birde erken doğum riskin var diye söylemişti doktorum bu haftalar da yalancı kasılma da oluyormuş sanırım
gizem_zybk ozlemkorsan bende de var o kuzum risk yani evet kasılma yaşıyorum bende karnımda sertleşiyor karnım perşembe randevum var söyleyeceğim bazıları normal diyor ama gene de doktorlar ona göre ilaçlar yazıyormuş magnezyum kullanıyorum o iyi geliyormuş ama genede baksın içim rahat eder 😘
Zynppp_0999 Normaldir diye düşünüyorum canım takip et kendini gene. Bende 22 haftalığım karnımda ağrı hissediyorum hala bugün sanki daha çok ağrıdı. Ama normaldedir heralde bu ağrılar.
ozlemkorsan Zynppp_0999 bazı sayfalar da normal diye okuyorum bebekte hareketli , bazıları ise tehlikeli yazıyor anlamış değilim 🤷🏼♀️
ozlemkorsan gizem_zybk magnezyum bana vermişti az önce içtim, eğer çok olursa günde 2 alabilirsin dedi de araya kaç saat koymam gerekiyor acaba
gizem_zybk ozlemkorsan bana demedi vallahi öyle bisey ama derse içerim fazla olduğu da oluyor bi sabah iç bi akşam yatmadan önce iç bence yatarken de rahat edersin hem
gizem_zybk ozlemkorsan çok araştırmamak doktora sormak lazım işte çünkü psikolojisi de bozuluyor insanın şahsen benim öyle eşim çok kızıyor bu durumuma benim
Zynppp_0999 ozlemkorsan aynen öyle bakarsak zaten iyice psikolojimiz bozuluyor😞 En iyisi doktorumuza sormak oluyor bende yazıyorum bir şey hissettiğim zaman. Sende öyle yap canım Çok okuyup kafanı karıştırma en iyisi doktoruna sormak.
ozlemkorsan gizem_zybk eşlerimiz aynı desene ben çok araştırıyorum okuyorum olumsuzlara daha çok takılıyorum bu sefer söyleyince tartışıyoruz 😂🤭
gizem_zybk ozlemkorsan aynı aynı vallahi 😁bende artık bakmamaya çalışıyorum buraya bile kızıyor bende çok girmek istemiyorum aslında ne bilim kafa karışıyor insanın
ozlemkorsan gizem_zybk hem kafa karışıklığı hemde psikolojiyi bozuyor beni geçen hafta doktoruma şikayet etti oda bakma diye kızdı 😂
inciata adet zamanların olunca olabilir benimde ağrıyor doktor normal artım bebek büyüor dedi dün 🥰26+1m bu arada
inciata ozlemkorsan demek istediğim o değil normalde adet zamanlarına denk geldiği zamanlar ağrır dedi ama artık bebek büyüdüğü için alanı yok o aprılar normal dedi ama şiddetlenir kanama olur duramazsın kasılmaları aprı ile eşlik ederse bekleme dedi