Gulsum85 Merak ediyorum ben rüyamda ilk zamanlar hep kız bebek gordum en son da erkek bebek dogurdugumu gördüm
FilizAden Gulsum85 bende rüyamda hamile olmadan önce kızım olduğunu gormustum iki gün sonra da hamile olduğumu öğrendim ve cinsiyetimiz kız 😅
Sulemiiyy Gulsum85 hep kız gördüm hatta poposunu alıp cinsiyetini bile görmüştüm rüyamda hala kız görüyorum ama Allah izin verirse oğlum olucak 💕
kckfalmily Gulsum85 ben erkek doğurmuştm kızım oldu. Ikinci de de mavi bebek kıyafetleri gördüm doktor kesin oglun olacak falan demişti rüyamda 😁 ikinci de kız çıktı rüyalar tersine cikar diye boşuna dememişler demekki🤷♀️😊
Ayshe19 Gulsum85 hamile olduğumu öğrendiğimde rüyamda erkek çoçuk görmüştüm paçalarıma yapışan ama sonra kız bebek giydirdiğimi gördüm şimdi ise kızım olacağını öğrendim herkes erkek olarak tahmin etmişti ama ben başından beri kız olduğunu biliyordum bir hissiyat 😇
Yenibirannee Gulsum85 ben ilk bebegimde erkek doğurduğumu gormustum ama kizim oldu. Dun aksamda kiz bebek dogurdum ruyamda cokur cokurda emzirdim bakalim neyim olcakk henuz ogrenmedim 🤣🤣
Melisaka Gulsum85 ben hep kız bebek görüyordum esim cok istiyordu belki psikolojikmen ama oğlum oluyor 🤣
Mervekutlu35 Gulsum85 bende hep kız görüyodum herhalde kız istediğim için ama şimdi bende rüyamda erkek bebek görmeye başladım biraz da etrafta konuştuklarımız bilinçaltımızı etkiliyor diye düşünüyorum bakalım hayırlısı 😊
PervinY Gulsum85 Evet ilk hamileliğimde 2 3 kez erkek çocuğum olduğunu gördüm hatta büyüdüğü zamanları gördüm daha cinsiyeti bile belli değildi oğlum oldu. 🥰
dexter kız çocuk delisiyim, eskiden de hep erkek bebek görürdüm. hamile olduğumu öğrendiğim gece yine erkek gördüm ve içime hep öyle doğdu. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse oğlum olacak