yesimkarayigit Muğla Marmariste yaşıyorum. Elimde Ovitrelle çatlarma iğnesi var ihtiyacı olan bir anne adayına verebilirim kullanmadan hamile kaldım inşallah aldığınızda sizde kullanmak zorunda kalmazsınız. Mayıs 2025 sktsi . 🙏❤️
mervesert0611 yesimkarayigit ne güzel tebrik ederim 🌸 sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah ❤️ çok iyi niyetlisiniz maşallah Rabbim raİ olsun
dexter yesimkarayigit Allah iyi niyetinizi yolunuza çıkarsın, inşallah ihtiyacı olan birine ulaşırsınız.
yesimkarayigit buket07 Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebişinize 🙏❤️ tedavi gören bir hanımefendiye ulaştım kargolicam Allah nasip ederse 🙏
yesimkarayigit mervesert0611 Amiiin amin Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz iyi insanlarla karşılaşalım 🙏❤️
Elif2143 buket07 anladım canım banada doktor baslatabılır de daha cok durumu olmayn arkadas olabılır onlar faydalansın 🙏
yesimkarayigit Turgutaykader Erzuruma gönderiyorum 🙂❤️ Allahım sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah🙏❤️
Mervinho Çok pahalı bir iğne, ne kadar düşüncelisiniz tebrik ederim 👏🏻👏🏻👏🏻 sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz 😊