ayse_1960 Doğana kadar kapanabilir doğduktan sonrada 1 yaşına kadar kapanabilir dedi ve genetik araştirmaya gönderdi bebekten sıvı alma kabul etmedim genetik problemi olabilir dedi 🥺 bu durumu yaşayan var mı
Miya-m ayse_1960 sadece delik olduğu için mi sıvı almak istediler ? Bizde de var hem perinatoloji uzmanı hem kendi kadın doğum uzmanım bu kapanır , kapanmazsa da ciddi büyük bir problem değil böyle yaşayan çok insan var sorun teşkil etmiyor dediler.
ayse_1960 Miya-m evet delik olduğu için delik olanlarda genetik sorun olabiliyor dedi bunun içinde sıvı alınması genetige bakılması gerekiyor dedi
Neslihanerdgnn ayse_1960 24 yaşındayıım 16 yaşında kalbimde tam 4 delikle doğduğumu öğrendim ameliyat oldum 8 yıl oldu gayet sağlıklıyım önceden teknoloji gelişmediği için fark edilmemiş doktorum genelde bunlar büyüdükçe kapanıyor senin istisna demişti içinizi ferah tutun çok benekte görülen bi durum Bakın kaç yıl yaşadım öyle ve şuan 12 haftalık hamileyim 🥹💛
Miya-m ayse_1960 kapanır diyorlar genelde, kapanmazsa da doğduktan sonra baktırırsınız. Sadece bu sebeple sıvı almak istemeleri garip geldi. Bilemedim. Sorun tek buysa eğer merak etmeyin. kapanır inşallah zamanla ❤️
ayse_1960 Neslihanerdgnn sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayi nasip etsin rabbim insallah Rabbime güveniyorum yoktan var edip bize nasip etti onca olmazlara rağmen sağlıklı sıhhatli kucağımiza almak nasip olur inşallah 🤲
ayse_1960 Miya-m evet doğduktan sonrada kapanır dedi ama anlamadım yani devlet böyle işte cuma kendi özelde doktoruma gidicem inşallah bişey yoktur 20- 23 haftada bakicaz demişti bidaha