Selces76 Kızlar merhaba ben 15 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı gittim doktorum plesantanin rahimde olduğunu söyledi yani asagidaymis bu durumu yaşayan var mı korktum doğrusu..
1Esrakara Selces76 bende 26 haftalık hamileyim 20. haftamda banada aynısını dedi doktor ama zamanla yer değişir dedi. Bugün yine kontrolüm vardı pozisyon değiştirmiş yana geçmiş zamanla değişecek muhtemelen dedi doktor 30. haftadan sonra değişmezse daha sık takip ederiz dedi. En kötü ihtimal burada sezaryen olmak, bebeklerimiz sağlıklı olsun doğum şekli hiç önemli değil 😊
Sureyya1 Selces76 banada sizin haftanizdayken demisti doktor hatta dusuk tehliken var yat demisti plesanta asagida diye zamanla yukari cikti sizinkide cikar
Dfn_1303 Selces76 12 haftalıkken söylemişti. Rahim büyüdükçe plesantanında yeri değişiyor. 1 ay boyunca ilişki olmasın gelecek ay bakalım dedi. 1 ay sonra yukarı çıkmıştı. Genel olarak olan bi sıkıntı. Bebeğe bir zararı yok. Son haftalara kadar çıkmazsa tek sıkıntısı normal doğum yapamıyorsun. 38 haftadayım. Pazartesi doğum var ☺️ yakın zamanda yukarı çıkar inşallah.
Tubag1 1Esrakara bana da 16. Haftamda söyledindi bebeğin eşi aşağıdaymış ve lekelenmelerim oluyor progestan kullanıyorum 16. Haftadan beri şuan 27. Haftamdayım sürekli yatıyorum ayakta dolanmak yasak 32. Haftaya kadar çıkabilir çıkmazsa artık yapcak birşey yok dedi 😕
muser24 İçiniz rahat olsun, benim de sizin kadarken plasenta aşağıdaydı, bir süre öyle de kaldı, doktor yat dinlen falan dedi ama zaten iki çocukla ne kadar dinlenebilirdim ki, çok şükür sonra yukarı çıktı, hiç bir problem kalmadı
Dfn_1303 Selces76 o konuda bişey demedi daha küçük olduğundan uzun yolculuk sorun olmaz bence karnın çok büyüyünce uzun yolculuk sorun oluyor diye biliyorum. 😀