Aleyna1234c Ben yatıyorum 11 gündür hastanede ilaçla durduruyorlar ilaci doktorum daha fazla kullanamazsın dedi alcaklar oyuzdn
antk_05 Aleyna1234c inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız 🙏 bende 34+0 ım 23 Mayıs’a kadar bekleyecem normal doğumu
Zynp13- Aleyna1234c Hakkınızda hayırlısı olsun benim de erken doğum tehlikem var progestan kullanıyordum Üstüne kolestaz olunca progestan bıraktım ve üç gündür karşılıyorum vajinal ağrı ve ağırlık çok aşırı İnşallah bari 35 i görebilirim 🤲 Hepimizin Allah yardımcısı olsun
Rabia-- antk_05 bende aynıyım son tarih vermedi doktor🙄bebeğim kanala çok yakın ve doğum pozisyonunda ne zaman gelir bilmiyorum 3.doğumum inşallah vaktinde sağlıkla gelir 🤗
antk_05 Rabia-- inşallah 🙏 önceki doğumlarınız nasıldı kolay oldu mu benim ilk gebeliğim korku sarmaya başladı
muser24 Rabia-- benim de üçüncü doğumum olacak inşallah. Bebek doğum pozisyonunda ama doktorum üçüncüde rahim esnek oluyor, bu yüzden son gün bile ters dönüp sezeryana aldığımız hamişler var dedi, umarım bizimkiler de dönmez
Rabia-- antk_05 iki doğumumda suni sancıyla oldu zorlandım ama yinede normal Doğum yapabildiğim için şanslıydım çok şükür ki 🥰
muser24 34+1 im ben de, doğum 22 Mayıs olarak görünüyor. Allah yardımcınız olsun, inşallah herşey yolunda gider de sağlıkla gelir bebeğiniz