burcin-2202 Mnkyrs 36+1 Perşembe randevum var kızım popo geliş dönmedi muhtemelen gün verir sezeryan için
Ozgeugi Mnkyrs 36+6 haftalik suan bizimde, 18 Nisan Salı’ya gün verdi sezeryan olacağım. Ikinci hamileligim tam 37+6 dagurmus olacagim
Nidaarden Merhaba bende 36+3 daha gün almadım haftasonu alacağım doktor normal olsun diyor ben sezeryan
Guluzar01 Nidaarden dktr ultrasondan gördü kanala girince bacağı açık yürüyorsun alt tarafta yoğunluk ağırlık oluşuyor
Nidaarden burcin-2202 Bende 36+3 sezeryan olmak istiyorum doktorum normal diyo depremden Mersine geldik marasta sezeryan olucaktm mersindeki2 doktorum normal illa diyor ben kendimi ne bedenen ne fiziksel normale hazırlamadim üstelik bi deprem atlattik psikolojim normal doğuma uygun değil inşallah doktorum da anlayışlı olur
burcin-2202 Nidaarden Çok geçmiş olsun , Allah bi daha öyle kötü günler yaşatmasın . Bebeğini düşün herşey güzel olur inşallah senin için , doktoruna anlat durumunu inşallah herşey gönlünce olur . Sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim 🤲🫶
Mnkyrs Ysmnrn 38 bekleym dedi de banada arıfe günü yada bıgun öncesi alı dye tahöın edyrm kılolı cnku