Hilalmvc Nurranne detaylı ultrason da belli oldu burun dudak aynı babası ki benimkiler daha güzel 😁inşallah huyu anasına çeker 😂
esiaks Nurranne ultrasonda bana benziyo gibi. Meraktan ölüyorum zaten bi görebilsek kavuşabilsek artık :)
Bet1 Nurranne ultrosonda da bana benziyordu doğdu gene bana benziyor 5 yaşına geldi gene a dan zye bana benziyor oğlum damak zevkine kadar ben çocuk 😂 şimdi 2. Oğlumuzu bekliyoruz inşallah abisine benzer yani bana 😂😂
pinkioctober Ultrasonda ince bi boynu yuvarlak bi kafası vardı ben kendime benzettim biraz hoşuma da gitti☺️
1mucize Nurranne eşim kendine ben kendime benzetiyorum 😂😂 ama bana benzesin isterim her şeyiyle. Kız halaya benzer diyorlar ama halamızda yokki tahminde bulunalım.
femme Nurranne detaylida gördük ben biraz dayısına benzettim ama babasına benzesin istiyorum 🌻 bakalim cok merak ediyorum . Suan 26 haftaligim . Bayram öncesi gidicem 🌸 insallah yüzünü gorurum
Eflinnisa Nurranne ilk oğlumu ultrasyonda bana benzettik ve doğdu gerçekten bidaha bendim 😄 şimdi yine oğlum olacak oda abisinin kopyası gibi duruyor şuanlık bakalım nasıl doğar
Syma_07 Nurranne eşime benziyordu ilk en son gittiğimizde doktor aynı annesi dedi burnu gercekten ben 😂