berenmomss Kızlar 16+3 olduk bugün dün doktora gittim 5 gün falan önden gidiyoruz. Boy 15 cm kilo 180 gr fakat henüz hiçbir hissiyatım yok. Ne zaman hissederim artık hissetmem gerekmez mi. Bazen sızı gibi bir şey hissediyorum ama tam anlam veremiyorum
Semaazz berenmomss merhaba bizde 16+2 olduk. Sizinde ağrınız oluyor mu? Benim çok fazla ağrım var karnımda karnımın altında 🤦♀️💚💚💚
symag berenmomss o haftada top gibi bir sağa bir sola yumrariyirdu öyle hissediyordum. Bakincada görünüyordu
Fatma-ylcn Semaazz ben de 16+3 üm ağrım oluyor ve bazen alt karnımda sertlik oluyor merak ettim sizde de oldu mu hiç 🥺
Semaazz Fatma-ylcn aynı şeyler bende de var ve biraz korkuyorum. Çünkü bu aralar biraz fazlalaştı acaba karnım büyümeye başladı ondan mı diyorum 🤦♀️
Semaazz Fatma-ylcn inşallah bi sıkıntı yoktur. Hepimiz evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız 🌸🌸🤍🤍
Didem__ 16+5 de pıt pıt diye içimde kalp atışı gibi hissettim. Merak etmeyin kişiden kişiye değişen bir durum bu şuan 17+3 deyim sadece bir kere hissettim 16-20 haftalarda hissedilir bekleyin sabırla 😍
Ozge56 berenmomss o haftalar çok zor canım ben 18 giricem belkide çok az ya günde 1 kere falan o mu oda belli değil 20 hafta dedi doktor
Semaazz Fatma-ylcn merhaba bende idrar yollarında enfeksiyon çıktı o yüzden bu kadar ağrım oluyormuş. Mutlaka doktorunuza danışın 😔🌸🌸🌸
Fatma-ylcn Semaazz çok geçmiş olsun bende de çıkmıştı suda çözünen bi ilaç vermişti sonra geçmişti şimdi yeniden mi oldu acaba
Semaazz Fatma-ylcn bana fitil ve antibiyotik verdi. Akıntım ve ağrım çok fazlaydı. İnşallah sizin yoktur öyle bi durumunuz 💚💚💚