Ilayda33 Bebeginiz ne tarafta ve cinsiyeti ne acaba ? Sağ olursa erkek sol olursa kız diyorlar doğru çıkan var mı Merak ediyorum 😂
ArvenMom Ilayda33 bebekler sabit kalmıyo sağ sol değişiyor cinsiyetin bununla alakası olucağını sanmıyorum kızım olucak ilk sağdaydı sonra sol sürekli değişti 🤷🏻♀️
Sahradmla Ilayda33 13 haftalık hamileyim başından beri sağ kaşıklar ağrıyor doktorda sağ tarafta dedi ztn ama 11 haftalık kız dedi cinsiyet için daha gitmedim bayramdan sonra inşallah
esraEb Ilayda33 20 haftalık hamileyim. En baştan itibaren hep solumda batma ve ağrı hissettim ama 4 aydan sonra garip şekilde bebeğimi hep sağda hissediyorum. Solum bomboş gibi. Allah nasip ederse oğlum olacak 🙏
Pnr_KMRC1 Ilayda33 hurafeleri pek bilmemde inanmamda 😁 benimde ilk basından beri sağdaydı hala sağda cinsiyet erkek cnm🫶👼🏻🌸
mylittle_pumpkin Hamileliğimin 27.haftasındayım nasipse kızımız olacak, en baştan beri hep solumda hissettim hiç sağa geçmedi🥰
Ilayda33 Yani evet kese büyüdükçe bebek tebiki içinde sağa ve sola hareket ediyor demek istediğim ilk kesenin sağ yumurtalığa mı sol yumurtalığınıza yakın olması koca karı savsatası ama tutan olmuş 😊 suan kesem sağ tarafta duruyor