aysenurcft Merhaba arkadaşlar bugün 32 haftalık olduk karnım bı tuaf kızım kendını kasıyor karnım sertlesıyor uzanıyorum gecıyor sonra aradan zaman geçince bir daha oluyor😔 kıpırdamasa daha çok korkucam ama hareket ediyor başına gelen varmı acaba..🌸
Suheda_4406resul aysenurcft doğum yaklaştıkça bebek dahada büyüyor bu sebepten dolayı bebeğin alanı daralıyor. Çok fazla yer olmadığından dolayı karın sertlesebiliyor. Yinede çok rahatsız olursan bı doktora git canım için rahat etsin
yesimkarayigit aysenurcft bu haftalarda gazın çok olur bebekte büyüyor dönmeye de yelteniyor yaramaz 😅 endişelenme normal. Ben 33 haftalıkken doğuruyorum sandım gaz sancısıymış 😅
aysenurcft Suheda_4406resul Çok rahatsızlık vermıyor ama yınede tedirgin oluyor insan her ay farklı şeylerle karşılaşınca🤭
aysenurcft yesimkarayigit 😅😅 bi ara benımde aklıma geldı acaba doğurcam diye gaz sorunu var zaten 🤭 ondanda olabilir 🤔
KadriyeSoyucok Ben 25 haftalığım 20 haftalıktan beri var sertleşme doktor normal dedi günde 10 kereye kadar