zeytin_ Kızlar hamilelikte çok tatlı çikolata gofret vs aklınıza gelecek her türlü cesiti yiyorum tam bir tatlı delisiyim bu hamileliğe zararlı mı sizce ne kadar yenilmeli? 🥹🤦🏻♀️💐💐
Ruvii zeytin_ aynı bende öyleyim hamile olana kadar tatlı hiç sevmezdim midemi bulandırırdı hamilelikte bir şey oldu hep tatlı yesem
Tusemciiim zeytin_ bende yiyorum ne olacak yani Ölecek değilim ya gece uyku haliyle açlıktan yediğim çikolataların haddi hesabı yok öyle herşeye takılırsam ohooooğğğ armutun çöpü üzümün bağı dersem deliririm 🤷🏻♀️🫠
Duyulurum zeytin_ tabii ki fazlası zarar hamile değilken bile fazlası zarar özellikle paketli gıdalar. Kendinize ölçü belirleyin eve çok fazla almayın. Evde olunca insan yiyor.
oznur_90 zeytin_ canim ye gitsin ama asiriya kacma cok norml ye bende deli gibi ttli yerdim hamile olmadn once baklavasiz duramazdim simdi eksi seyler yesem hep tatlidan tiksiniyorum😂
Sahnedekimadam Bende öyleydim , gebelik şekerim çıkınca es vermek zorunda kaldım :) Varmı yokmu anlayana kadar dikkat et yine de sen😄
yanlisanlamaama zeytin_ ben de yiyordum bebeğin sıvısını yükseltince bıraktım şekerim sınırda çıktı. Ben hamilelikten önce de çok tatlı yerdim nasılsa şekerim yok diye yedim durdum ama öyle olmuyormuş ne yerseniz yiyin dozunda yiyin abartmadan herşeyin fazlası zarar
yanlisanlamaama femme bizim dikkat etmemiz gerekiyor doğurana kadar 🥲 neyse buna da şükür inşallah sorunsuz geçiririz
piiremsesinannesiii zeytin_ canım bende çok yiyordum bir de şeker de çıkmadı diye iyice saldım şuan 23 gün kaldı doğuma güya ama bebek tatlı yediğin için yüksek ihtimalle dedi kilosu önde göbeği çok şiş doğumun çok zor olur dedi normal düşünüyorsan doğumu biraz dikkatli olmanda fayda var 🙇🏻♀️