Neslihan27 Muhammedamine bogazım cok tahriş oluyo ve yüzümde inanılmaz kızarıklar midem agzımda resmen
Muhammedamine Neslihan27 6 ay kustum hala ara ara kusarım 8. Ayımızdayız kendimi tutmadım tutamazdım da bence bırakın kusmanız gerekiyorsa kusun tahriş için doktorunuzla görüşün mutlaka bir ilaç tavsiyesi olur
Neslihan27 Muhammedamine bende 6.aydayım kussam zaten tutmam imkansiz ama kusma ihtiyacı duyuyo resmen mide zorlamam gerekıyo ve ondan korkum😞
Muhammedamine Neslihan27 baharatlı yağlı acı ekşi yiyecekler tüketmeyin mideniz tuhaf olmaya başladığında salatalık yoğurt yiyin iyi geliyor
Neslihan27 Muhammedamine bu ay cok yuklenıyorum yemedıgım kalmıyo mide kaldıramıyo ama tokluk hissdemiyorum
Kyhnsnl58 Bende aynı en ufak birşey bile yesen kusmaktan artık bağırsaklar bile çıkacak gibi değilmi? Zofar veya dramamine yazar eğer doktorunuza giderseniz. Ben artık kan kusuyordum boğazım mahvolmuştu. Lansorda verdi doktor çok şükür daha iyiyim
Neslihan27 Kyhnsnl58 sonunda dayanamadım ve olan oldu hamilelik ne kadar zor😞 bide benim ikincisi rahat gecıyo ilki Allahmm