Yogurtlupilav İnternette biraz araştırma yaptım, kaburga ağrısı olarak nitelendiremiyorum çünkü ağrı göğüs altında. Yarın sabah doktoruma da sormayı planlıyorum. Sizde de var mı böyle bir acı hissi? Genelde geceleri rahatsız ediyor, yatınca şiddetleniyor ama ayaktayken de olabiliyor.
KadriyeDerin Yogurtlupilav oturunca en çok olur haftanız ilerideyse daha şiddetli olur elleri ayakları kaburganıza göğsünüz altındaki yere batıyordur ondandır
Nihalee Yogurtlupilav benim de özellikle sağ gögüs altım çok ağrıyordu ben de kaburga batmasıdır diye düşünmüştüm fakat doktorum ultrasonla bakınca safra kesemde çamurlaşma olduğunu söyledi. Yani her ihtimale karşı safra kesenize baktırmanızı tavsiye ederim.
Albertos Yogurtlupilav canım bendede var o sorun sağ göğsümün altında batıyor kaburgam sızlıyor resmen 🙄29 haftalığım Allah yardımcımız olsun
Glstn Yogurtlupilav Aynı dert bende de var valla🙄yaklaşık 2 aydır ne çekiyorum hiç sorma. Bizimki 2 hafta ileriden seyrediyor.Çok acı çekiyorum 😑Geçmiyor hiç resmen kaburga ağrısından başka bişey değil 😐
Yogurtlupilav KadriyeDerin o araya nasıl sokmayı başarıyorsa minik, canımı okudu valla 😄 yatış, duruş pozisyonunu değiştirmek çözüm olur mu acaba, 30dayım daha haftalarım var gözüm korktu :)
1850 Nihalee nasıl anladı onu röntgene koymadan? Benımde normalde safra kesemde taş varda sag göğüs altımda arada acıyor aklıma sızın dedıgınız ıhtımal geldı suan korktum
Yogurtlupilav Nihalee safra kesesini hiç düşünmemiştim bak, dediğiniz gibi bir kontrol şart demekki. İlaç yazamıyor değil mi o durumda? Sadece diyet veriyor.
Selim_Alparslan Nihalee benim bazen tek taraflı ağrım oluyor ama 1 haftadır devam ediyor iki taraflı ağrı , yatınca geçer diyorum daha çok şiddetleniyor ve batıyor 😭 doktoruma söylemedim
Nihalee 1850 aç olarak gittiğimde bakacağını söylemişti ve ultrasonla bakarak söyledi. Ama zaten bu çamurlaşma daha sonra taş yapar dedi yani sizin zaten taş varmış o ağrı yapıyordur.
Nihalee 1850 ya evet aslında çok çok şiddetli değilse sorun yok bebişin eli kolu dirseği de batıyor olabilir tabi ama ağrı benim sırtıma vurmaya başlamıştı.
Albertos Glstn aynen canım Bian yaraya tuz basar gibi sızı bian batıyor ne bileyim bıktım artık şuram acıyo buram acıyo demekten 🙃
Gultskrn Yogurtlupilav bende de o ağrı vardı çok fena bir ağrı bebeğim donmemisti kafası baskı yapıyor dedi doktor şimdi aşağıya indi bebek ağrı da kalmadı
Selim_Alparslan Yogurtlupilav ayy aynı durumdan bende muzdaribim canım 1 haftadır tam tarif ettiğin acıyı yaşıyorum biraz ovalıyorum geçiyor birde yan yatınca batıyor çok kötü 😭 21+2 haftalığız bizde
Glstn Albertos Hamd olsun buna şükür.Beterin beteri var.Onu düşün ve şükret 😊Tek derdimiz kaburga ağrısı olsun.Rabbim kötüsünü getirmesin.🤗Insalllah bebişler sağlıkla hayırla gelsin de, hepsi geçer 😘
Arin31 Canım bende aynı durumdayım hatta şuanda bile ağrım var doktorum safra kesen biraz şişmiş dedi ilaç falan vermedi normal dedi görülüyor dedi