Brn-brnnn Merhaba 20 haftalık hamileyim tsh ım 5.33 cıktu biraz gecen ay ilaç içmeme rağmen yükselmiş 25 mg ilaç levotiron içiyordum bu durumu yasayan var mı korkuyorum bilgilerinizi payalalırmısınız lütfen
kupp Brn-brnnn haftalar ilerledikçe ilaç kullansanız bile artabiliyor bu durumda ilacın dozunu arttırmak gerekiyor doktorlar öyle yapıyor zaten gerekli dozu kullandığınız zaman tekrar düşecektir
Canimucizem Brn-brnnn beslenme düzeninie de dikkat ediyor musun canım bende ilk günden beri kullanıyorum doğuma kadar kullancaksin dedi banada yedilerime çok dikkat ediyorum pilav makarna ekmek hamur işi tatlı paketli gıda abur cubur hiç tuketmiyorum
Busradenizli Brn-brnnn ben tiroitten amilyat oldum 3 günlük hamileymişim ama bilmiyordum 🖐️ amilayattan sonra dozum 150 olmuştu ama endokrinoloji doktoru 250 ye ayarladı dozumu kullaniyorum
Avril Benimki 3,61 di en başından direkt 50 mg verdiler öyle devam ediyoruz 1,73 e kadar düştü Dozu düşük kalmış olabilir doktorunuz ayarlama yapacaktır
Sevde43 Ben7+6 dayım geçen hafta 6.küsür çıktı 75mg kullanıyordum halbuki Dr da birgün 100mg birgün 125 mg lık kullan dedi bayramdan sonra kontrole gidicem
Mochi Brn-brnnn benimki 3,64 aynı ilaç 25 mg lık kullanıyorum. İlaç yetersiz kalmış olabilir burada okumuştum gebelik ilerledikçe ilaç yavaş yavaş arttırılıyordu tsh yükseliyorsa eğer. Dr unuza sorun hemen ona göre ilacınızı değiştirir
Merve2626 Brn-brnnn Ben de aynı ilk haftalarda öğrendik TSH yüksek çıkmıştı ilk önce 25lşk daha sonra 50lik şimdi de 75lik levatron kullanıyorum kilo aldıkça değerler yükseliyor dedi doktorum önemli olan her ay kontrol altın da TSH değerine baktırman 🌸 Birde sağlık ocağın da TSH için kan verdiğim zaman değerin yüksek çıkıyor bende anlamadım kendi hastanemde normal çıkarken sağlık ocağın da 2 değer fazla çıkmıştı
Mom0667 4,73le 25 mg başladık 3,90 3,80 oldu en son 4,53 olunca doktor dozumu yükseltti doktorunla tekrar görüş bence