Cansel321 Doğuma az kaldı ama isim bulamadık herkes bişey söylüyor fakat hiç biri içime sinmedi anlamlı modern ve türk ismi olsun istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Gln0110 Cansel321 kızım olsaydı Eslem koyacaktım, Eslem Mina, Eslem Hira. Ama alternatif olarak; Beren, Alya, Azra, Amine, Hanne, Zehra, Ruveyda, Humeyra olabilir
Gunbay Cansel321 biz karya koymaya karar verdik ama eşim ile hemfikir olabilseydik Talya koymayı çok istiyordum. Baharın müjdesi anlamına geliyor 🥰
merrvekus Elisa Güneş koyacağım bende çok kararsız kalmıştım isimde Elisa anlam bakımından da çok hoşuma gittiği için tercih ettim
Yenibirannee merrvekus benimde kızımın adi Elisa Elif 😍 resmen aşık olarak koydum ismini 🥰 sağlıkla buyusunler 💞
kirazin_annesi Bende Asya istiyorum eşim de cinsiyeti kız olduğunu öğrendiğimizden beri kiraz diye seviyor 😂herkes kiraz ismine alıştı (kaynanam dahil )😂😂büyük ihtimalle Asya Kiraz olacak 😁😁
Buhuu Benimde kızım olacak inşallah 🥰biz Eslem koymaya karar verdik 😍 Asel melisa şura erva Olabilir 😍