BurcuLice Tanembebek5 merhaba oğlum 5.800 kg doğdu karın ölçüsü 1 ay ilerideydi şekerimiz yoktu herşey normaldi 38+2 de dünyaya geldi şuan 2 yaşında
imos4343 Tanembebek5 32 den beri erken doğum riskim vardı şu an 39 hafta olduk 41 ile uyumlu ama gelen giden yok🤷
Tanembebek5 BurcuLice maşallah sağlıkla büyüsün inşallah 🧿🙏 benim de şuan 32+3 2500 yaklaşık dedi 2 hafta önde benim de. Erken doğum olabilir iri bir bebek dedi korktum açıkcası. Erken gelmez inşallah zamanında gelir 🙏
beyzacmvrc BurcuLice yani normal olması imkansız o kiloyla zaten maşallah tosun gibiymis hiç bu kadar iri doğan bebek duymadım 5 kusurleri duydum da yine bu kadar değil maşaaallah😊
Tanembebek5 Gizzgzz Allah benim oğlanın iştahındn versin gizoşum 🤕 ben de dikkat edicem artık anlamadım nasıl kilo alıyor böyle 🤦🏻♀️😥
GozdeA Gizzgzz beslenmeme dikkat et bebeğe kilo yapan şeyler ye Muz Kaşar Yumurta günde 2-3 Bebiş bunlarla.kilo alır
Seval2468 Tanembebek5 inanın hiç hatırlamıyorum 2 buçuk yıl olacak ama hep 2 hafta önde giderdi kilosu. Şuan yine hamileyim ve bu oğlumda hep önde gidiyor
Tanembebek5 Zddmzdmr bebeğin kilo alımı ne zaman yavaşlıyor acaba ya da nasıl yavaşlatırım bilmiyorum 😥🤦🏻♀️
Herseyguzelolsun7 Tanembebek5 benim de aynı problemim, dün 23+5’te 887 gramdı doktor epey iri bir bebek dedi şeker yüklemesi cuma günü olacak ama açlık tokluk gayet iyi çıkıyor inşallah şeker yoktur