[silindi] 4mevsim_1anne evet canım eşin ne karışıyor senin gözün 4 saat şiddetli ağrım oldu sonra geçti oğlumu hergün sallar uyuturdum o kadar acı çektim ki nasıl bayılıp uyumuşum oğlumda yanımda kıvrılıp uyumuş çocuklar anneleri hastalanınca büyürmüş 🥹🥹🥹🥹
[silindi] 4mevsim_1anne ona de ki Quzzulqurt 😂😂😂 hatayca kızma eylemi ne anlama geliyor inan kimse bilmez her kızan bunu der 😂😂
cicek52 4mevsim_1anne bende ikisi de var. Yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum. Tabii göz kuruluğuna karşı damlada kullanıyorum sürekli. Numaram kullandığımdan beri hep aynı kaldı.
gamzosgamzos 4mevsim_1anne evet eminim ama çok yüksek değildi başlangıç demişti doktorum ☺️evde gözlük takıyorum mesela o hem astigmat hem miyop gözlüğü yani lensle pek bı fark yok
4mevsim_1anne Denizegeabioluyor miyop lensi mi kullaniyosun ama torik mi yani özel mi yaptiriosun yoksa optikci hemen verio mu
Denizegeabioluyor 4mevsim_1anne torik soft lens hemen ellerinde olmuyo ozel yapiliyo bu sene resmen 7aya geldi elime yurtdisindan gumrukte beklettiler onceden bukadar uzun surmuyodu 15 gune filan geliyodu
Basak2906 4mevsim_1anne astigmatının derecesine göre değişir. Eğer küçük dereceyse sadece miyop olarak kullanabilirsin. Biz hastalarımıza doktor onayı ile o şekilde veriyoruz. Optisyenim bu arada 😊
00Sule00 Bende sadece miyop vardı lens kullanınca astigmat da oluştu. Çok hızlı yükseldi numaralar. En son 4 numara olunca çizdirdim.
4mevsim_1anne Sadiyes 1.75 ve 1.25 astigmat 3.50 ve 3.75 miyop sadece miyop lensi alsam olurmu yoksa torik ikisini bir mi kullanmam lazım tek miyop alcam çok mu bulanık olur
designermoms 4mevsim_1anne tam olarak onu bilmiyorum ama iki teşhis konulmuştu tek lensle çok güzel görüyorum
hayatisigi Senelerdir lens kullanıyorum. Miyop ve astigmatım var. Sanırım sadece miyop lens kullanıyorum sormadım açıkçası
Basak2906 4mevsim_1anne astigmatinız biraz yüksek. Bu süreçte gözlük kullanmanız daha iyi aslında. Gebelik ister istemez gözleri etkiliyor.