SevgiKNGR Bebeğim şuan 12+5 olarak burada kayıtlı ama bugün doktor 1 hafta ileri 13+5 dedi. Ben bunu nasıl ileriye alıp düzeltebilirim? Ayarlardan baktım bulamadım son adet başlangıcı diyor sadece o mu anlamadım
Sahradmla SevgiKNGR hayır doğum tarihi vermesi lazım doktorun size ben bebeğim tahmini doğum tarihini yazınca direk doktorun soyledigi haftayla uyuştu
Gamze_s_ozkaya SevgiKNGR zaten bir iki hafta ilerde yada geride olabiliyor o zamanla düzeliyor olmasi gerektigi haftaya geliyor bebegin gelişimi
Gamze_s_ozkaya SevgiKNGR o yuzden bosuna degisme bence ilerleyen haftalarda gelişimi beklediğinden daha geride çıkacaktır
Eldgrn SevgiKNGR bebek 2 haftaya kadar önde veya geride olabilir senin son adet tarihin önemli bu aşamada değiştirmene gerek yok yani bu hafta önde olup ilerleyen haftalarda tam gününü yakalayabilir bebek
SevgiKNGR Sahradmla biz depremzede olduğumuz için ilk öğrendiğimiz ay başka doktora şuan başka doktora gittik ilk doktorumun verdiği tarih diye düşünüyoruz hala
Gamze_s_ozkaya Sag alttan daha fazlada gir 》 ayarlar 》 bilgilerimi düzenle 》 son adet tarihini degistir
Sahradmla SevgiKNGR çok geçmiş olsun canım. Bnmki 1 hafta geride olduğu için normalde 13 Ekim doğum olması lazım ama 18 Ekim dedi 5 gün geri yumurtlaman geç olmuş dedi 18 Ekim yazınca dogum tarihine doktorun dediği hafta oldu direk
Ozoooo SevgiKNGR evet son adet başlangıç tarihini doktorunuzun attığı tarihe göre düzenleyebilirsiniz