Anneolmak188 Kızlar 2-3 gündür kaşınıyordum gece daha çokdu şimdi gündüzde oldu kabarıyor kaşınan yer kanıyor bazı yerler bacağım kollarım heryerimde acile gitsem ne yaprlar ne olabilir bu
myangelson Anneolmak188 gebelik kolestazi olabilir mi? Acile gidersen tahlil falan yapılır karaciğer enzimlerine bakılır tahminim
gokturkmom Anneolmak188 bendede aynı durum var kan alındı sonuçlar üç gün sonra çıkacak cildiyeye göründüm uyuz dedi krem falan kullanıyorum şu an
alparslansmother Aynisi bendede var kolestaz olduk acile gitmicem dahiliyeye veya kadin dogum doktoruna soyle
alparslansmother Anneolmak188 acil degil kendi doktoruna gorun once devlete mi gidiyon sen 38isen ve kolestazsan doguma girebilirsin
tugbaoztturkk- gokturkmom canım bende uyuz olmuşum ama gebe olduğum içim doktor bişey yazamadı hangi kremi kullanıyorsun
gokturkmom Anneolmak188 kadın doğum doktoru kolestaz olabilir dedi kan sonucu bekliyorum o arada cildiyeye yönlendirdi uyuz dedi şok oldum her gün banyo yapan sürekli üst değiştiren takıntılı biriyimdir kimseyle temasta etmedim eşimde yok nasıl oldu anlamadım
Anneolmak188 gokturkmom bazen çok temiz olmakda zararlı işte ah ah bilmiyorum eşime artık şu sorunum var demekden sıkıldım oda benden sıkıldı zaten
gokturkmom tugbaoztturkk- wilkinson pomat ve ürederm verdi bebeklerde de kullanılıyor kullanabilirsin denildi