Kadtol İyi akşamlar arkadaşlar benim bir sorum olacak ben geçtiğimiz perşembe günü doktora gittim hcg değerim 6914 kese göründü ama bebek görünmedi doktor bir hafta geride dedi gebelik haftan 3 hafta sonra gel hem bebeği hemde kalp atışını duyarız dedi ama benim içim pek rahat değil 3 hafta çok geç değil mi bari bebeği görseydim içim rahatlardı benim gibi olan var mı aranızda bir hafta geç gelen sağlıklı gebelik sürdüren
Muhammedamine Kadtol beta değerinize göre 3 haftalık bir gebelik değil 4-5 haftalık olması gerekirdi bebeği öyle hemen göremezsnz 5-6 . haftada keseyi , 7-8 haftadada bebeği görebilirsnz . Doktor neye göre gebelik haftanızı belirledi , adetiniz kaç gün gecikti ,
BeyzaXx Kadtol benim de son adet tarihim 28 temmuz olmasına rağmen geç döllenme sonucu 6 gün geriden geliyordu bebeğim 3 Ağustos’u baz alalım biz dedi doktor. 14 +2 haftalık hamileyim şimdi en son 11 haftamda gittim bir sıkıntımız YÖK. 4 haftalıkların gittiğimde 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim demişti doktor. 6 haftalıklen kalp atışını dinlemiştik biz.
Muhammedamine Kadtol 3 haftalık kese görünmez canım eminmisin sana 3 haftalık dediğine ? Bişeyler olmuş ama doktorunuz en iyisini bilir İnşallah geç döllenmedir 🤗 içinizi gerah tutun
Tugbax68 Benimkide adet gunumle orantili degil bir hafta geride 10 bekleyip ikinci beta alinmisti bir 10 gun sonrada kalp atisi bebis kese ❤❤❤
Kadtol Tugbax68 yani geride olması sıkıntı değil ben üç hafta sonra gidicem bebeği ve kalp atışını duymak için nasıl geçecek bilmiyorum
Tugbax68 Kadtol oyle yada boyle geciyor iste kendine cok dikkat etki bebisin keyfi kacmasin bu haftalar cok onemli
Kadtol Sağolun cevaplarınız için teşekkür ederim inşaAllah hepimiz sağlıklı kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Gizce Kadtol canım ben de 6 ve 8 haftalıkken gitmiştim telaş yapma geç değil.ilk zamanlar öyle 1 hafta geriye atabiliyor sonra düzeliyor
Bebekveben Canımm benimde son adet tarihim 28 eylül 🙂 3 kasımda ilk kez doktora gittim karından gözükmedi vajinal ultrasonla bakıldı. Sadece kese göründü. 9 kasımda başka bir doktora gittim karından kese göründü 10mm içinde sadece bir parlaklık var bebek şeklinde değil, kalp atışı da duyulmuyor. Hesabıma göre o gün 6 haftalıktı ama doktorum 5 haftalık gibi dedi. 17 kasımda tekrar çağırıd kalp atışını da duyarız muhtemelen dedi. Merak etme dua et 😘