Ipek_2017 28 +4 🌸 isimli birşeyler yapmak istiyorum ama yok bulamadık bir isim . Oğlum Muhammed Çınar , o Güneş olsun istiyor 🌞 Ama biz halen karar veremedik eşimle. Sizler ne koydunuz koyacaksınız👍🏼
Bir_tirtilannesi Ipek_2017 İlk kızımın adı Almira 🤍 şimdi yine hamileyim ve Nehir koyacağız nasipse 💕 bunun dışında benim aklımda olan isimler; Aren Nehir Mira Duru Mina Maysa Arya
Pnrpnr_ Ipek_2017 Vera ismini beğeniyorum, Alina’yı da eşim önerdi içime sindi anlamı da soylu, asil, dürüst demek çok hoş yine de bakıyorum araştırıyorum 🥰
Nesnes28 Ipek_2017 bİzde 27+6 olduk oglum Kuzey Çınar kızıma hamileyim oda Güneş🌞 olucak inşallah🥰 Alin de cok istemiştim ama eşim tek isimden yana olduğu için koyamıyorum fikir olur belki 🤭
burcin-2202 Ipek_2017 Ben Mira ve Meyra arasında kaldım sonra Meyra nın anlamı daha güzel olduğu için eşimle Meyra koymaya karar verdik , isimli hastane çıkışımızıda yaptık , sağlıkla gelmesini bekliyoruz şimdi 36+1 😊🫶
sonnenschein Ipek_2017 33+4 hala belirsiz 🥲 Nehir hoşumuza gidiyor ama tam da sinmedi kız bebeklerde isim zormuş cidden