Fadimehizz Kızlar sonucu buraya atmak istiyorum şeker yüklemesinin nasıl atacağım acaba? Açlık:85 1. Saat:150 2.Saat:155
Sinem1925 Fadimehizz b Fadimehizz benim 1.saat 165 çıkmıştı sınırdasın dikkat et demişti sabah kahvaltimi ve gün içinde yediklerimii değiştirdim bir sonraki 2. Saat 140larda normal çıkmıştı dikkat edince düşebilir canım pilav makarna hamur işinden biraz uzak kal istersen ben o şekilde devam etmiştim
Fadimehizz Sinem1925 ben pilav pek sevmem makarna da çok nadir yerim tatlı yiyorum sadece ondan oldu heralde 🙄
Fadimehizz Sinem1925 ben tatlıyı az yiyordum meyve çok yiyordum meyve de yapıyormuş az ye dedi porsiyon olarak bir de bol yumurta ye dedi et yedi sulu bir şekilde tam pişmiş faydalı değilmiş öyle söyledi doktorum
Sinem1925 Fadimehizz meyve bir tane falan ye demişti bana süt içme onun yerine ayran yoğurt tuket akşamları dedi
Sinem1925 Fadimehizz 11 -12 gibi yapıyorum yumurta peynir biraz roka zeytin salatalık domates 2 dilim tam buğdaylı ekmek ceviz yiyorum en son çayla beraber güzel kesiyor hem tok tutuyor